Tokat'ta akrabalarını ziyaret eden 3 kişiden haber alınamıyordu. Dün öğle saatlerinde araç uçurumun dibinde bulunurken 1'inin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Tokat’a bağlı Çat beldesinde önceki gün akrabalarını ziyarete giden Yücel Yılmaz, Hamdi Yıldız ve eşi Şerife Yıldız akşam saatlerinde şehir merkezine dönmek için yola çıktı. Akrabaları ise yola çıkan yakınlarından bir daha haber alamadı ve durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri akşam saatlerinde 3 kişiyi bulmak için çalışmalara başladı ancak hava kararınca arama çalışmaları yarım kaldı.

Hava aydınlandığında ise arama çalışmaları yeniden başladı ve Kızılöz köyü yakınlarında yol kenarında bir araca ait parçalara rastlandı. Bunun üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştı ve dün saat 14.00 sıralarında otomobil ve içindekiler, 250 metrelik uçurumun dibinde bulundu. İhbarla olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler aracı 250 metrelik uçurumun dibinde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen Yücel Yılmaz ve yolcu Hamdi Yıldız’ın olay yerinde hayatını kaybettiği Şerife Yıldız’ın ise yaralandığı belirlendi. Yaralı kadın AFAD ekipleri tarafından uçurumdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şerife Yıldız’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni ise aynı hastanenin morguna konuldu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tır devrildi, hayvanlar yolda dağıldı, AK Parti Grup Başkanvekili kazada yaralandı