Mustafa ve Havvanur Özer çifti Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hayatlarını birleştiren imzayı attıktan sonra Emet ilçesine dönerken karşı yönden gelen başka bir otomobille çapıştı. Talihsiz çift düğün gecesinde hayatını kaybetti.

Trafik kazaları genellikle uykusuzluk, alkollü araç kullanma, yol işaretlerine uymama gibi hayati hatalar sonucu yaşanıyor. Bir sürücünün hatası birden fazla insanın hayatına mâl oluyor. Kimi zaman bir aile, kimi zaman küçük bir çocuk, kimi zamanda yeni hayatlarının ilk gününe adım atmaya hazırlanan genç bir çift…

Yollarda ağustos kabusu: Üç kazada beş kişi öldü, 38 kişi yaralandı

Kütahya’da iki gencin en mutlu günleri acıyla bitti. Emet ilçesine bağlı Göncek köyü imamı 23 yaşındaki Mustafa Özer dün akşam saatlerinde 22 yaşındaki Havvanur Özer ile Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy’de düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünün ardından gece yarısı Mustafa Özer 07 AFU 428 plakalı otomobiline evlendiği eşi Havvanur’u da alarak Emet ilçesine dönmek için yola çıktı. Özer, Kovalı mevkisine geldiğinde karşı yönden gelen özel bir enerji şirketine ait Fuat Aldemir yönetimindeki 35 FU 930 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Kazada otomobil hurdaya döndü. Sağlık ekipleri Mustafa Özer ile eşi Havvanur Özer’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Fuat Aldemir ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Özer çiftinin otomobilde sıkışan cansız bedenleri itfaiye ekiplerince çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Havvanur Özer’in düğününde giydiği gelinliğinin de otomobilde olduğu görülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir’deki elektrik akımı faciası: ‘Biz mazgal yapmasak da kaza olurdu’