İzmir’in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Silahlı çatışmalar son dönemde yurdun dört bir yanında zirve yaptı. Sokak ortasında infazlar, silahlı çatışmalar, dükkan baskınları gündemden düşmüyor. Bu kez husumetli iki grup adliye önünde davalarını beklerken çatıştı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde saat 12.30 sıralarında Bayraklı Adliyesi karşısında bulunan bir restorandaki gruba, dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. İki grup arasında çatışma çıktı.

Daha önce işlenen bir cinayet nedeniyle davaları görülecek olan husumetli iki grup arasında çıktığı belirtilen çatışmada bir kişi öldü, üç kişi yaralandı. Yaralanan üç kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, görgü tanığı Gökhan Yıldırım, “Adliyeden çıkmıştım. İki grup çatıştı. Çok korktuk. Canımı kurtarmak için park halindeki bir otomobilin altına grip, saklandım. Terör saldırısı zannettim. Yazık yaralananlar oldu” dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Türkiye’de takipten kaçtı, Atina’daki çatışmada öldürüldü