Bursa'da iki kişi bir kahvehaneye ateş açtı, kaçtı. Bu saldırıda yaralanan 14 aylık Yusuf bebek oldu. Bebek hastaneye kaldırılırken şüpheliler yolda bir başka aracı da silah zoruyla kaçırdı.

Bursa’da merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bir kahvehane vardı. Bunun üzerindeki evin balkonunda da 14 aylık Yusuf bebek oynuyordu. Ancak bir anda mahalleye arabayla gelen biri kadın diğeri erkek iki şüpheli pompalı tüfekle kahvehaneye ateş açtı ve kaçtı. Bu saldırıda yaralanan balkondaki bebek oldu.

Bacağından yaralanan Yusuf bebek ambulans ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheliler kaçtıktan yaklaşık 10 dakika sonra Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu’nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.’ye ait otomobili silah zoruyla gasbederek izini kaybettirmeye çalıştı. İlk olayda kullandıkları hafif ticari araç yolun ortasında kaldı.

Yasin T.’nin ihbarı üzerine polis soruşturmayı derinleştirerek aynı olayın devamı olduğunu tespit etti. İlk olayda kullanılan hafif ticari araçta ise pompalı tüfek ile tabanca ele geçirildi. Ardından araç çekici ile otoparka çekildi.

İki şüphelinin aracı silah zoruyla gasbetmeleri ve kıraathaneye ateş açma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı araştıran polis, yaşananların ‘kız’ meselesi nedeniyle olduğunu ve bundan kaynaklı taraflar arasında husumet oluştuğunu tespit etti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Barbie kapsama alanını genişletti: Görme engelli ve siyah down sendromlu bebek