Avcılar'da kadınlı erkekli bir grup bir kadını sokak ortasında dövdü. Kadın dakikalarca hem yerde hem de sürüklendiği aracın içinde dayak yerken kimse yardım etmedi. Sonra biri yardıma geldi, ama o da şiddetin hedefi oldu.

İstanbul Avcılar’daki Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde otomobilden bir grup indi. Aralarında çocuk ve kadınlar da vardı. Bir anda yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla kavgaya tutuştular. Gruptaki bazı kadınlar ve erkekler adı öğrenilemeyen kadını döverken kadının kızı da yanındaydı. Onlar kadını döverken kızı araya girmeye çalışıyor, her darbede anne diye çığlık atıyordu. Kadın yere düşerken bir başka kadın onu telefonda konuşturmaya çalışıyordu. Kısa süren telefon görüşmesi de kadına şiddeti durduramadı.

Sokak ortasındaki şiddetten sonra kadına bir de yumruk ve tokat atarak saldıran şüpheli onu yerde sürükleyip otomobile götürdü. Şiddet burada da devam etti. Otomobilde defalarca yumruklanan kadın kendini savunmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Dakikalarca süren şiddet sırasında trafikte ilerleyen sürücülerin hiçbiri durmadı. Yoldan geçen bir polis aracı yoluna devam etti. Kadın o grup içinde dakikalarca dayak yemeye devam etti.

Bir süre sonra olanları gören biri grubun yanına geldi. Kadına şiddet gösteren kişi bu kez de duruma tepki gösterene saldırdı. Sopa ve taşların konuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının şiddete uğramasına tepki gösteren kişi bu kez de kalabalık grubun hedefi oldu. Bu sırada şiddet gören kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken iki taraf arasındaki kavga uzun süre devam etti. Zaman zaman trafikteki araçların arasında devam eden kavga sırasında duruma tepki gösteren kişi sopa ve yumrukların hedefi olurken kendini elindeki taşla savunmaya çalıştı. Kavganın sona ermesinin ardından kadını döven adam otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

 

Satmaya çalıştığı araç kusurlu çıktı, dayak yememek için camdan atladı