Kocaeli'de arkadaşının eşine cinsel içerikli mesajlar attığını fark edince komşusuyla birlikte dehşet dolu bir intikam planı hazırladı. Darp, cinsel saldırı ve yağma gibi suçlardan üç sanığa toplam 92 yıl 5 ay 29 gün hapis cezası verildi.

Eşine cinsel içerikli mesajlar atan arkadaşına akıl almaz bir intikam planı kurdu ve kâbus gibi hikayenin sonu kodeste bitti.

Kocaeli’de yaşayan H.Z. arkadaşı M.Y.’nin eşi F.Z.’ye cinsel içerikli mesajlar attığını gördü. Bu duruma öfkelenen H.Z. komşusuyla plan yaparak M.Y.’den intikam almak istedi. H.Z. eşinin telefonundan M.Y.’ye mesaj atarak evine davet etti, kendisi ve komşusu Ü.Y. de evde bir odaya saklandı. İddiaya göre M.Y. yatak odasına geçtiği esnada ortaya çıkan H.Z. onu dövüp cinsel eylemde bulundu. O anları gizlice kayda da aldı.

Ardından H.Z. bu kez M.Y’nin eşiyle iletişime geçti. Eşine M.Y’nin tefecilere borcu olduğunu, bu sebeple dövüldüğünü söyleyen H.Z. bu borcu ödeyebilmek için paraya ihtiyaç olduğunu söyledi. H.Z’ye 21 bin TL değerinde ziynet eşyası verildi. Bununla yetinmeyen H.Z. sonra da M.Y’nin otomobilini eşi F.Z’nin üstüne devrettirdi. Bu olayların ardından M.Y. polis merkezine giderek H.Z’den şikayetçi oldu. Konuya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri H.Z. ve eşi F.Z. ile komşuları Ü.Y.’yi gözaltına aldı. H.Z. tutuklandı, eşi F.Z. ile komşusu Ü.Y. serbest bırakıldı.

Eşini taciz edenin işyerini bastı; dayak yedi, bıçaklandı

Sanıklar hakkında açılan davanın son duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeydi. Duruşmaya geçen celselerde tutuklanan komşu Ü.Y. de katıldı. Müşteki M.Y. ile eşi sanıklardan şikayetçi oldu, en ağır cezayı almalarını talep etti. Suçlamaları kabul etmeyen Ü.Y. ise “M.Y’ye hiçbir zaman zarar vermedim, tokat atmadım. H.Z. benden M.Y’nin nasıl biri olduğunu eşine göstermek için video çekmemi istedi. Müştekinin malına zarar vermedim” dedi.

Sanık H.Z. ise önceki ifadelerini tekrar ettiğini söyleyerek “Alacağım cezaya razıyım, yaptıklarım için pişmanım” diye konuştu.

Mahkeme heyeti H.Z’ye “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan 8 yıl 5 ay 7 gün, “yağma” suçundan 14 yıl, “dolandırıcılık” suçundan beş yıl ve 2 bin 400 TL, “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan üç yıl, “cinsel saldırı” suçundan 19 yıl 6 ay, “kasten yaralama” suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi, “hakaret” suçundan da bin 340 TL para cezasına hükmetti. Tutuksuz sanık F.Z’ye “yağma” suçundan 7 yıl, “kasten yaralama” suçundan da 1 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verildi, yurtdışına yasağı kondu. Tutuklu sanık Ü.Y. ise “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan altı yıl hapis, “yağma” suçundan 14 yıl, “dolandırıcılık” suçundan beş yıl ve 2 bin 400 TL, “özel hayatın gizliliği” suçundan dört yıl, “kasten yaralama” suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

M.Y. bir önceki duruşmada F.Z.’nin bir gün kendisine mesaj atıp 500 TL istediğini söylemiş, “Parayı gönderdim ve kendisinden hoşlandığımı söyledim, mesajlaşmaya başladık. Dört gün sonra bana eşiyle banyoda cinsel ilişkiye girerken video attı. F.’nin attığı bu videodan cesaret alarak cinsel içerikli konuşmaya başladım. F. beni eve davet etti. Gittim. H.Z. ve Ü.Y. beni yatak odasında yakaladı. H.Z. beni beyzbol sopasıyla darp etti. Ü.Y. evden ayrılınca H.Z. bana cinsel eylemde bulunarak videoya aldı. Biri soracak olursa beni tinercilerin dövdüğünü söylememi istedi. Karıma da tefecilerin dövdüğünü söylememi öğütledi” demişti.

Polis katili Geçti bir kadını dövüp taciz etmiş: ‘Biz işin içinden her şekilde sıyrılırız’