İstanbul'da temizlik için evine çağırdığı Erva'yı öldüren Fethi Dağlı'nın cinayetten sonra kurduğu plan ortaya çıktı. Yaptıklarını itiraf eden adam genç kadını önce boğmuş, sonra parçalara ayırıp inşaata atmış. Bir de kadının ailesine mesaj atmış.

Beylikdüzü’nde yaşayan Erva Raziye Asar 23 yaşındaydı ve evlere gidip temizlik yaparak geçimini sağlıyordu. Bir gün yine temizliğe gitmek için evden çıktı ve geri gelmedi. Ailesi kayıp başvurusu yaptı, 20 gün boyunca bir umut bekledi. Ama bekledikleri gibi olmadı, aldıkları haberle dünya başlarına yıkıldı. Çünkü polisler ailenin başvurusundan sonra genç kadının son görüştüğü kişinin 43 yaşındaki Fethi Dağlı olduğunu tespit etti, sorguya aldı. Düğüm de burada çözüldü.

Fethi Dağlı “Benim eve geldi kahvaltı yaptık gitti” dedi. Polisin incelemeye aldığı ev genç kadının izinin kaybolduğu ev çıkınca Fethi Dağlı gözaltına alındı.

Fethi Dağlı olayı inkar etse de genç kadının evine girişinin olup çıkışının olmadığı tespitinden sonra yaptıklarını anlattı. İfadesine göre Erva’yla internetten tanışmış, evini temizlemek için anlaşmışlardı. Sabah’ın haberine göre Fethi Dağlı, Şule Gonca adıyla açtığı sahte hesap üzerinden Erva’yla iletişime geçmişti ve iş aramasını da fırsat bilmişti. Kendini kadın olarak tanıtan Fethi Dağlı “Fethi abim var, evine temizlikçi arıyor” diyerek kızı aslında kendi evine yönlendirmişti.

Kadın eve geldiğinde iddiaya göre anlaşamadılar ve kadını boğarak öldürdü. Yine kendi anlattığına göre cinayeti işledikten sonra cesedi önce evindeki derin dondurucuya koydu, sonra da evdeki ekmek bıçağıyla tuvalette parçaladı. Ceset parçalarını da birkaç gün boyunca doldurduğu çöp poşetleriyle inşaat alanındaki boşluğa attı. Katilin yaptıkları bununla da sınırlı değildi. Kadının telefonundan ailesine “Ben iyiyim, aranmamı kaldırın” diye mesaj da atmıştı.

Cinayet sonrası planlar kuran bu adam 2007’de de cinayet işlemiş ve tutuklanmıştı. 2021 yılında da hapishaneden çıkmıştı.

16 yıl hapis yattı, çıkınca yine cinayet işleyip başında polisi bekledi