Antalya'da yalnız yaşayan Mehmet Kazancı dün evinde ölü bulundu. Kazancı'nın önceki gün ziyaret ettiği mahalle muhtarına kendisini iyi hissetmediğini ve öleceğini söylediği öğrenildi.

Dün saat 15:00’i gösterdiğinde, Antalya Muratpaşa’da Recep Kazancı, babasından uzun süre haber alamayınca huzursuz oldu. Babası Mehmet Kazancı, sessiz ve kendi halinde biriydi ama bugün tuhaf bir şeyler vardı. Recep, babasının yaşadığı 1304 Sokak’taki müstakil evin önüne geldi ve içeri girmeye çalıştı. Ancak kapı kilitliydi. Babasına ulaşamayınca endişesi büyüdü.

Bir an bile tereddüt etmeden durumu polise bildirdi. İtfaiye ekibi kapıyı kırarak içeri girdiğinde, herkesin korktuğu manzara ile karşılaşıldı. Mehmet Kazancı odasında hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Sağlık ekipleri, 66 yaşındaki Mehmet amcanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazancı ailesinin yaşadığı bu acı olayda bir detay dikkat çekiyordu. Belediye doktoru, ölümün şüpheli olduğunu belirledi ve bu durum polis ekiplerini harekete geçirdi. Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde titiz bir çalışma başlattı. İncelemenin ardından Mehmet Kazancı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazancı’nın kalp hastalığı vardı ancak ölüm nedeni yapılacak detaylı incelemeler sonucunda netleşecek.

‘Öleceğim’ demiş

Diğer yandan Mehmet Kazancı’nın ölümünden bir gün önce mahalle muhtarı Halil Ay’ı ziyaret ettiği ve kendisini iyi hissetmediğini söylediği ortaya çıktı. Muhtar Ay yaşananları üzüntüyle anlattı: “İtfaiye kapıyı açtığında Mehmet amcanın cansız bedenini gördük. İyi bir insandı, kimseye zararı olmazdı. Hatta dün yanıma gelip oturduk, sohbet ettik. Bana ‘Öleceğim, kötüyüm’ dedi. Ben de ‘Ağabey, sen eski topraksın, bir şey olmaz’ dedim. Oğlu bugün hastaneye götürecekti, randevusu vardı. Kalp rahatsızlığı vardı ama yine de böyle bir şey olacağını kimse tahmin etmezdi. Çok üzüldüm.”