Mezuniyet töreninde dehşet anları: Dev ekran sahnedekilerin üzerine düştü

Ekranın düştüğü an ve sonrası hem öğrenciler hem de töreni kayda almak için koyulan kameralar tarafından an be an kaydedildi.

İstanbul'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda özel bir okulun mezuniyet töreninde dev led ekran fotoğraf çekimi için sahneye çıkan öğrenci, öğretmen ve velilerin üstüne düştü: Altı kişi yaralandı.

İstanbul’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen ELEV Vakfı Okulları’nın mezuniyet töreninde öğretmen, öğrenci ve velilerin mutluluğu dehşete dönüştü.

İstanbul’un Etiler semtindeki ELEV Vakfı Okulları’nın toplu mezuniyet töreni Harbiye’de Cemal Reşit Rey salonunda yapıldı. Törenin bitiminde sahnede fotoğraf çekilirken arka plandaki dev LED ekran sahnede bulunan öğrenci, öğretmen ve velilerin üstüne devrildi. Olayda altı kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aralarında okul yöneticileri, LED teknisyenleri ve konser salonundaki teknik servis görevlilerinin de bulunduğu 13 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. 13 kişi ifadelerinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Bu arada, okul yönetiminden 4 kişinin de tanık olarak ifade verdiği öğrenildi.

Sahnede yaralananlara ilk müdahale hemen olay anında yapıldı.

Kaza da sonrası da kaydedildi

Olayla ilgili olarak ELEV Vakfı Okulları’nın sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı. Okul müdürü ve bir öğretmen de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Dev led ekranın devrildiği sırada olanlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde led ekran düşerken sahnedekilerin tutmaya çalıştığı görülüyor. Yaralılar yerde yatarken sahnedekiler yardım etmeye çalışıyor.

11 kişinin öldüğü kaza böyle olmuş: Bu rapordan çıkarılacak dersler var

Exit mobile version