Diyarbakır Bağlar'da 8 yaşındaki Narin, Kuran Kursundan çıktığı 21 Ağustos'tan beri kayıp. Bütün ilçe küçük kızı arıyor, o kadar ki mahalleye giren çıkan 9 bin 300 araç kontrol edildi, her yere bakıldı. Maalesef Narin'in izine rastlanamadı.

Narin, 8 yaşında, sevimli mi sevimli bir kız çocuğu. Ailesiyle Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe mahallesinde yaşıyor. Bundan 4 gün önce, 21 Ağustosta Kuran kursundaki dersine gitti, dersler bitince de evine dönmek için ayrıldı. Ve bir daha ondan haber alınamadı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan olayda sekiz yaşındaki Narin Güran, Kuran kursundan ayrıldıktan sonra bir daha küçük kızdan haber alınamadı. Kaybolduğu günden itibaren arama çalışmalarına başlandı. Üçüncü günde de devam eden arama çalışmalarında bugüne kadar mahallenin giriş ve çıkışları dahil toplam 9 bin 300 araç kontrol edildi.

Narin’i arama çalışmaları devam ederken terliğini buldular

Kaybolmadan önceki son görüntüleri

Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. 21 Ağustos tarihinde saat 15.15’teki görüntülerde Narin’in dört arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği görülüyor.

AFAD ve gönüllülerden oluşan ekipler de kanal kenarı ve tarlalarda Narin’i aramaya devam ediyor. Kızlarının kaçırılmasından şüphelenen ailenin ise endişeli bekleyişi ise sürüyor.

Dört yaşındaki kayıp çocuk ormanda neredeyse 24 saat tek başına kaldı