İzmir'de bir genç beş kişi tarafından kaçırılıp ormana götürüldü. Burada M.Y.U.'ya işkence yapanlar daha sonra onu motosikletle hastaneye bıraktı. Polisler o beş kişiyi gözaltına aldı ve dördü tutuklandı.

İzmir Buca’da yaşayan 20 yaşındaki M.Y.U. ormana götürülüp dövüldü, tabancayla da göz, omuz ve boynundan yaralandı. Onu kaçıranlar 23 Eylül Pazartesi günü motosikletle Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nin önüne bıraktı. Tedavi altına alınan M.Y.U. burada polise ifade verdi, yaşadıklarını anlattı.

Yaraladıkları genci motosikletle hastane önüne attılar.

Polisler araştırmaya başladı ve M.Y.U.’nun birileriyle husumetli olduğunu tespit etti. Onu kaçıranların da 21 yaşındaki B.A., 21 yaşındaki K.D., 22 yaşındaki N.B.K. ve 22 yaşındaki H.V. olduğunu saptadı. M.Y.U.’ya ormanda işkence eden bu kişiler için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Eş zamanlı operasyonla şüpheliler gözaltına alındı.
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.D., N.B.K. ve H.V. tutuklandı. Diğer şüpheli B.A.’nın ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Cinayet işledi, ‘Adamı vurdum, polis çağırın beni alsın’ diye bağırdı