Adana’da Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Otomobil pikniğe gitmek üzere yola çıkan dört kişilik ailenin mezarı oldu.

Adana’daki kazada anne, baba ve iki çocuk hayatını kaybetti. Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında Çatalan Köprüsü’nde ilerleyen 01 JG 944 plakalı otomobil kontrolden çıkarak demir korkulukları aştı ve Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri geldi. Ekipler göle düşen araca ulaşmak ve içinde bulunanları kurtarmak için çalışma başlattı. 

Ölümlü kaza: Kızılay eski başkanının kızının serbest bırakılmasına itiraz edildi

Göle düşen araçtakilerin 37 yaşındaki baba sürücü Veysel Aydoğmuş, 35 yaşındaki eşi Emine Aydoğmuş ve çocukları 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş ile 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş oldukları belirlendi. Kazayı duyan yakınları köprüye gelerek ekiplerin çalışmasını izlerken Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaşıldı.

Çalışma sırasında ailenin bir yakını da çalışmaların hızlandırılması için ekiplerle tartıştı. Geri kalanı da acı haberle göz yaşlarına boğuldu. Bu sırada ailenin diğer üyelerinin cansız bedenleri de sırayla çıkarıldı.

Pikniğe gitmek için yolda oldukları belirtilen Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğdu’nun cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Veysel Aydoğmuş’un bir restoranda çalıştığı öğrenildi.

‘Ufak bir kamp’ diye yola çıkan genç çifti kaza ayırdı