Rize'de İlçe Jandarma Üsteğmeni Aydın Samet Ekşi'yle eşi Aylin Ekşi'nin lojmandaki evinden silah sesi geldi. İçeri girenler kadını kanlar içinde yerde buldu. Gözaltına alınan üsteğmen eş tutuklandı.

Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Aydın Samet Ekşi bir buçuk ay önce 40 yaşındaki Aylin Ekşi’yle evlenmişti. Aydın Samet Ekşi üsteğmendi, ilçe jndarma komutanı olduğu için buradaki lojmanda eşiyle yaşıyordu. Ancak 17 Haziran akşamı çiftin dairesinden tek el silah sesi geldi.

Komşular durumu jandarmaya bildirdi ve olay yerine hem güvenlik güçleri hem de sağlık ekipleri geldi. Gelen ekipler Aylin Ekşi’yi yerde kanlar içinde başından vurulmuş halde buldu. Aylin Ekşi’nin öldüğü belirlendi. Aylin Ekşi’nin cenazesi savcılık ve olay yeri incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayın ardından Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi gözaltına alındı ve işlemlerin ardından sevk edildiği adliyeye çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Aylin Ekşi’nin cenazesi bugün Artvin’de toprağa verilecek.

Bir kadın cinayeti daha: Boşanma aşamasındaki eşini makasla öldürdü