Tekirdağ'da kendi yaşamına son verdiği ileri sürülen Şerafettin Sezer'in aslında cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eşi sevgilisiyle birlikte adamı öldürmek için uzun zamandır plan yapıyormuş.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde karakolun telefonu önceki gün bir intihar ihbarı için çaldı. Arayan Z.S.’ydi. Şerafettin Sezer’le evliydi ve eşinin yaşamına son verdiğini söylüyordu.

Adrese giden polisler adamı yatak odasında, boğazında elektrik kablosu sarılı halde ölü buldu. Cansız bedeni incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Ancak asayiş büro ölümü şüpheli buldu. Bu yüzden dedektifleri bölgeye sevk ederek çalışmaları genişletti.

Z.S.’nin ifadesine de başvurdular. Büyük kızının da eşi ve kendisi gibi fabrikada işçi olarak çalıştığını, diğer çocuğun il dışında üniversitede okuduğunu, küçüğün okulda olduğunu anlatan kadın Şerafettin’in gece vardiyasından sonra eve gelip yattığını, kendisinin de işe gittiğini söyledi.

Akşam eve döndüğünde eşini yatak odasında ölü bulmuştu. Polis kadının anlattıklarını çelişkili buldu. Z.S.’nin telefonunu incelemeye alıp olay günü sık sık tekstil fabrikası işçisi U.G.’yle konuştuğunu tespit ettiler. İkisi de gözaltına alındı.

Sorguda Şerafettin Sezer’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Z.S. ve U.G. bir süredir ilişki yaşıyor, cinayet için plan yapıyorlardı.

Sonunda Şerafettin odada uyurken Z.S. sevgilisi U.G.’yi eve çağırdı. Birlikte adamı cep telefonu şarj kablosuyla boğarak öldürdüler. Olayı intihar gibi göstermek için de boğazına elektrik kablosu doladılar.

Cesedi kızı buldu

Akşam saatlerinde işten eve gelen çiftin 21 yaşındaki kızı H.S. babasının yatakta cansız bedenini görünce durumu annesine haber verdi. Z.S. de bir şeyden haberi yokmuşçasına polisi arayıp eşinin intihar ettiğini söyledi.

Emniyette sorguları tamamlanan Z.S.’yle U.G. adliyeye sevk edildi.

Cinayet işledi, ‘Adamı vurdum, polis çağırın beni alsın’ diye bağırdı