İzmir'in Bayraklı ilçesinde sokakta yürüyen kadınları taciz eden motosikletli tutuklandı. Motosikletlinin cinsel saldırı ve hayasızca hareketler suçlarından dört kaydı olduğu ortaya çıktı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde sokakta E.Ç. ve S.K. isimli kadınlara üç saat arayla tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan T.C. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Taciz anları güvenlik kameralarına yansıdı, cinsel saldırı ve hayasızca hareket suçlarında dört kaydı olan şüpheli emniyetten çıkarılırken meslektaşlarının saldırısına uğradı.

Çiçek Mahallesi’nde 16 Eylül’de saat 09.00 sıralarında evinden çıkıp kucağındaki çocukla sokakta yürüyen E.Ç. arkadan yaklaşan motosikletinin plakası kapalı ve başında kask bulunan kişinin fiziksel tacizine uğradı. Motosikletli hızla bölgeden uzaklaşırken E.Ç. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

Motosikletli ardından saat 12.00 sıralarında Tepekule Mahallesi’nde yürüyen S.K.’ye tacizde bulundu. S.K. de polise şikayette bulundu.

Şikayetler üzerine Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Her iki olayın yaşandığı bölgede güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri şüphelinin motosikletinin plakasının pembe bir bez parçasıyla kapatıldığını saptadı.

Tutuklandı

Ayrıca taciz olayını öğrenen bölgedeki motokuryeler motosiklette bir korna olduğunu fark etti. Ekipler motosikletlinin ifadelerinden de yola çıkarak şüphelinin T.C. olduğunu belirledi. Motokuryeler tarafından çağırılan T.C. yakalandı.

Cinsel saldırı ve hayasızca hareketler suçlarından dört kaydı olduğu belirlenen T.C.’nin taciz anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Soruşturmayı yürüten polis merkezine götürülmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılan T.C. meslektaşlarının saldırısına uğradı. T.C.’ye saldıran motokuryeler, meslektaşları tarafından uzaklaştırıldı. O anlar kameraya yansıdı.  T.C. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Shakira’ya sahnede taciz: Performansını yarıda kesip sahneyi terk etti