Yaptığı ölümlü trafik kazasının ardından oğlu ABD’ye firar eden doktor Bülent Cihantimur, yeni bir TV programı yapacağını duyurdu. Ama kanalı belli değil. TLC kanalı ‘Bizimle ilgisi yok’ derken Cihantimur’un paylaşımında FashionTV logosu göze çarptı.

İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan ve annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçan Timur Cihantimur’un estetik cerrahı babası Bülent Cihantimur yeniden TV programı yapacağını duyurdu. Kazada oğlunu kaybeden Özer Aci’den sert tepki geldi.

Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, Patronlar Dünyası adlı web sitesine yaptığı açıklamada “Programın eski olduğunu düşünmüştüm. Tekrar başlayacakmış. Kendine çok güveniyorsa başlasın. İzleyicileri merakla izleyecek. Hangi kanaldır, nedir ne değildir öğreneceğiz kısa zamanda. Türkiye’de katilin dizisi izlenirse artık söylenecek bir laf yok. İki milyon dolar kefalet talebinde bulundu. Sıkıntı yok. Sonuçta adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum” dedi. Patronlar Dünyası TLC kanalına ulaşmaya çalıştığını, ancak geri dönüş olmadığını belirtti.

TLC: Anlaşmamız beş yıl önce bitti

Ancak haberin yayılmasıyla birlikte Cihantimur’un aynı adlı programını yıllar önce yayınlamış olan TLC adlı kanalın yönetiminden açıklama geldi: “TLC olarak Bülent Cihantimur ile program anlaşmamız 2019 yılı sonunda sona ermiş olup Cihantimur’un yapımcılığını üstlendiği programın yayın hakları TLC’ye ait değildir.”

Cihantimur’un programı duyurduğu bir paylaşımında FashionTV logosunun yer alması dikkat çekti.
Bülent Cihantimur, geçmişteki programında kendine estetik operasyon yaptırmak isteyen kadınların hikayelerini anlatıyor, bazen kadınların doktorun muayenehanesine gelmesinden ameliyattan çıkıp yeniden hayata dönmesine kadar geçen süreç gösteriliyordu. Program ‘Beni baştan yarat’ alt başlığını taşıyordu.

Bu program Bülent Cihantimur’un mesleki kariyerine büyük katkı sağlamış, estetik cerrah bu sayede üne kavuşup İstanbul ve Bursa’nın en aranan estetik cerrahlarından biri haline gelmişti.

Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı