Antalya'nın Alanya ilçesinde Ukraynalı bir kız çocuğunun gizlice fotoğraflarını ve videolarını çektiği için şikayet edilen 52 yaşındaki Mesut Uçan'ın telefonunda satranç dersi verdiği öğrencilerinin de mahrem görüntüleri çıktı. Uçan tutuklandı.

Alanya’nın sıcak yaz günü Damlataş sahili her zamanki gibi canlı ve neşeliydi. Turistler ve yerel halk denizin ılık sularında serinleyip kumlarda güneşin tadını çıkarıyordu. Ancak o gün sıradan bir gün olmaktan çok uzaktı.

Küçük bir Ukraynalı kız çocuğu masumane denize girerken farkında olmadan karanlık bir gölgenin hedefi oldu. Satranç eğitmeni olarak bilinen 52 yaşındaki Mesut Uçan o anı yakalamak için cep telefonunu eline aldı. Ancak görüntülemek istediği bir çocuğun deniz keyfi değildi.

Gözlerden kaçmayan bu hareket sahildeki diğer insanların dikkatini çekti. Fark eden birkaç vatandaş hemen harekete geçti. Şüphelerinin peşinden giderek Mesut Uçan’ı durdurdular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Polis hızla olay yerine geldi ve Mesut Uçan’ı gözaltına aldı.

Telefonunda birçok çocuğun görüntüleri çıktı

Ancak asıl şok edici olan Uçan’ın telefonunda yapılan incelemede ortaya çıktı. Mesut Uçan’ın sadece sahildeki bu anı değil, eğitim verdiği diğer çocukların da mahrem görüntülerini çektiği anlaşıldı. Telefonunda bulunan müstehcen fotoğraf ve videolar olayın ciddiyetini bir kat daha artırdı.

Olayın ardından Uçan karakolda sorgulandı ve ifadesi alındı. Sorgulamanın ardından nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damlataş sahilinde yaşanan bu olay bir çocuğun masumiyetini ve güvenliğini korumak için gösterilen duyarlılığın simgesi olarak hafızalara kazındı.

Ticani Tarikatı şeyhinin taciz konuşmaları ortaya çıktı: Bir yapışırım senin dudaklarına…

12 yaşındaki kız çocuğu soruyor: Okul beni niye korumuyor