Mersin'in Tarsus ilçesinde iki grup arasında çıkan "yol verme" kavgasında silahlar konuştu. Olayda üç kişi hayatını kaybetti.

Mersin’in Tarsus ilçesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Üç kişi yaşamını yitirdi.

Tarsus ilçesi Sucular Mahallesi’ndeki bir restoranın önünde meydana gelen olayda iddiaya göre iki grup arasında “yol verme meselesi” nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine tabanca ve tüfekle saldırmaya başladı. Olay sonucu üç kişi hayatını kaybederken altı kişi de yaralandı.

İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

“Su kesme” kavgasında da silahlar konuştu

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ‘su kesintisi’ tartışmasıyla başlayan bıçaklı kavgada Fesih B. yaşamını yitirdi. Beş kişi ağır yaralandı.

İlçeye bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Harran Sokak’ta dün (11 Ağustos Pazar)  inşaat işçileriyle oto yıkamacı arasında su kesme nedeniyle kavga çıktı.

Aynı yerden su çeken oto yıkamacı ile inşaatın su tesisatını yapan çalışanlar arasında tartışma çıktı.

Sözlü tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya döndü. Sokak ortasında çıkan kavgada birbirine bıçakla saldırılan taraflardan Fesih B. (58), Murat B., Abdullah B., Cüneyt B., Serhat O. ve Samet O. ağır yaralandı.

Herkesin siniri burnunda, eli tetikte: Basit bir yol verme tartışması silahlı çatışmaya dönüştü, altı yaralı var