Samsun’da trafikte kendilerini sıkıştıran araca korna çalan bebekli aile dehşeti yaşadı. Önleri kesildi ve kadın, yaşlı, bebek demeden dakikalarca dövüldüler. Altı aylık bebeğin vücudunda bile kesikler var.

Samsun’da E95 Çorum-Samsun otoyolu üzerinde Kavak ilçesi mevkiinde ‘bu kadar da olmaz’ dedirtecek bir olay meydana geldi.

İki ayrı otomobille arka arkaya seyreden bir aile başka bir otomobil tarafından taciz edilip sıkıştırıldı. Buna selektör ve kornayla tepki veren ailenin araçlarının önü kesildi. Öndeki araçtan inenler, aileye saldırdı.

Aynı aileden altı kişi yaralı

Saldırıda 70 yaşındaki Latif Özdil burnu ve kafatası kırılarak ağır yaralandı. 48 yaşındaki Kamuran Özdil’in kolu kırıldı ve çok ağır dövüldü. 62 yaşındaki Kamile Özdil ise belinden hasar aldı. Diğer araçtaki 31 yaşındaki Seyit Ozan Özdil’in bacağı kırıldı, 24 yaşındaki Müberra Özdil ve altı aylık bebek Serra Hüma Özdil cam kırığı kesikleriyle yaralandı.

Saldırıyı düzenleyen Ahmet Özgün ve oğlu Yusuf Özgün gözaltına alındı ve savcılığa çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Olay sırasında baba ve oğlunu azmettirdiği söylenen anne Arzu Özgün ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bayramın ilk dört gününde trafik kazalarında 26 kişi yaşamını yitirdi