Adele, İngiltere'nin en zengin gençlerinden biri olmayı başardı. The Sunday Times'ın araştırmasına göre 165 milyon sterlinlik servetin sahibi olan Adele, Las Vegas'taki uzun soluklu konser programından da her gece 500 bin sterlin kazacak.

Adele, şarkıları kadar ekonomik yönden de yakaladığı başarıyla da dikkat çekiyor. 35 yaşındaki müzisyen, İngiltere’nin en zenginleri listesinde. The Sunday Times’ın araştırmasına göre Adele, 35 yaş ve altındakilerin yer aldığı en zenginler listesinde dahil olmayı başardı. Araştırmaya göre İngiliz müzisyen, 165 milyon sterlinlik bir servete sahip. Bu da Adele’i, genç zenginler listesinde dokuzunculuğa yerleştiriyor. 100 milyondan fazla albüm satış rakamına erişen Adele, Las Vegas’taki uzun soluklu sahne gösterisinden de her gece için 500 bin sterlin kazanacak.

Listede yer alan tek genç ve zengin müzisyen Adele değil. İki hafta önce yeni albümü ‘Substract’ı yayınlayan Ed Sheeran da listede. Üstelik Adele’den iki basamak daha yukarıda. 32 yaşındaki Sheeran’ın toplam serveti 300 milyon sterlin. Yani neredeyse Adele’in iki katı.

Öte yandan listede yer alan bir diğer İngiliz genç yıldız ise Harry Styles. One Direction grubuyla ünlenen sonrasında da müzik kariyerine tek başına devam etme kararı alan Harry Styles’ın kişisel serveti 150 miilyon sterlin. Geçen yıl yayınladığı ‘Harry’s House’ ile yılın en çok albüm satışı yapan isimlerinden biri olan Styles 29 yaşında listenin üst sıralarına yerleşmeyi başardı.

Ed Sheeran’dan yeni albüm: Hayat devam ediyor