Adele'den kasık mantarı itirafı geldi. Sahnedeki gösterisi sırasında korse giyen Adele, bunun neden olduğu terden ötürü kasık mantarı sorunu yaşadığını itiraf etti. Adele, şu anda kendisine yaklaşık 50 milyon dolar kazandıracak konser serisi için kasım ayına kadar Las Vegas'ta sahne alacak.

Adele, ses getiren Las Vegas konserlerine devam ediyor. Her cuma ve cumartesi akşamı Las Vegas’ta sahne almak üzere anlaşma imzayan Adele, 18 Kasım 2022’de başladığı bu maratonunu 4 Kasım 2023’e kadar sürdürecek. Las Vegas’taki ünlü The Colosseum at Caesars Palace’ta bir yıl boyunca gerçekleştireceği 68 gösterinin her biri için 670 bin dolar kazanacak. Böylece Adele, bu uzun soluklu gösteri sayesinde yaklaşık 50 milyon dolar kazanacak. Karşıdan bakınca Adele cephesinde her şey çok yolunda gidiyormuş gibi gelebilir. Meğer öyle değilmiş. Adele’in de canını sıkan şeyler varmış.

Korse Adele için kâbusa dönüşmüş

Adele, yaptığı bir konuşmada sahnede performans esnasında yaşadığı sıkıntıları anlattı. İngiliz yıldız için sahnede olmanın en zorlu yanı korse giymekmiş. Giydiği koser yüzünden sürekli terlediğini belirten 35 yaşındaki müzisyen, bunun da kendisinde kasık mantarına neden olduğunu şu sözlerle itiraf etti: “Ben ve ekibim bunun hakkında konuşuyorduk. Açıkçası şovlarımda fit görünmek için korse kullanıyorum. Ama çok terliyorum ve bu ter hiçbir yere gitmiyor. Yani temelde sadece kendi terimin içinde oturuyorum, bu yüzden doktorum bana kasık mantarı teşhisi koydu”

Grammy ödüllü Adele yaşadığı bu sıkıntılı durumu esprili bir dille anlattı. İngilizcede Jock Itch şeklinde isimlendirilen kasık mantarını NBA takımlarından Denver Nuggets forması giyen ünlü basketbolcu Nikola Jokiç ile yakın bir telaffuza sahip olmasına şu sözlerle karşılık verdi. “Kasık mantarı kulağa çok iyi bir Denver Nuggets taraftarıymışım gibi geliyor”

İstanbul konser maratonu: Beşi hedefledik üçte kaldık