İngiliz müzisyen Adele Kasım 2022'den bu yana her hafta Las Vegas'ta konser veriyor. 15 Haziran'a kadar devam edecek bu seride toplam 100 konsere çıkacak müzisyen hastalığı nedeniyle mart programını iptal etti.

18 Kasım 2022’den bu yana her hafta ABD’nin Las Vegas kentinde konser veren Adele serisine hastalığı nedeniyle ara verdi. Toplamda 100 konserlik bir seri olarak programın mart ayı etkinlikleri iptal edildi. İngiliz müzisyen sosyal medyadan yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktorların tavsiyesiyle üzülerek bu kararı aldığını duyurdu.

“Ne yazık ki biraz ara vermek ve Vegas’taki programıma ara vermek zorundayım” diyen Adele bu dönemi sadece dinlenerek geçireceğini açıkladı. Her hafta cuma ve cumartesi geceleri Las Vegas’ta Caesar Palace’ta sahne alan müzisyenin mart programında yer alan 10 gösterinin ne zaman yapılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Adele sekiz yıl sonra Avrupa’da

Kasım 2022’den itibaren her hafta Las Vegas’ta konser veren Adele Avrupa’ya dönüyor. Tam sekiz yıldır Avrupa’da konser vermeyen İngiliz müzisyen sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. 2, 3, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde Münih’te dört kez sahneye çıkacak olan müzisyenin konser biletleri 5 Şubat’ta satışa çıktı.

2022’de Londra’daki Hyde Park’ta konser veren ve sonrasında bir daha bu denli büyük organizasyonlara imza atmayacağını duyuran Adele belli ki kararından vazgeçmiş. Sosyal medyadan konserleri hakkında açıklama yapan İngiliz müzisyen duyduğu heyecanı şu sözlerle anlattı: “2016’dan beri Avrupa’da konser vermemiştim! Yazımı geçirmek ve hayatımın ve kariyerimin bu güzel evresini evime yakın konserlerle sonlandırmak için daha harika bir yol düşünemezdim.”

Biletlerin dakikalar içinde tükenmesinin nedeni ortaya çıktı: Genç nesil büyük konserlere aç