Sanatçı Ahmet Güneştekin'in, en kapsamlı sergisi İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. 2024 ilkbaharında Artİstanbul Feshane'de açılacak sergide, sanatçının son birkaç yıldır üzerinde çalıştığı çalışmalar ilk kez sergilenecek.

Hafıza Odası, Gavur Mahallesi, Yedigören’in Alfabesi ve Mitoslar Evreni gibi son sergileriyle sanatseverlerle buluşan sanatçı Ahmet Güneştekin’in, en kapsamlı sergisi 2024 ilkbaharında İstanbul’da açılacak.

Haber, sanatçının sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımlarla duyuruldu. Küratörlüğünü Alman sanat tarihçi Christoph Tannert’in üstleneceği sergide, Güneştekin’in son birkaç yıldır üzerinde çalıştığı çalışmalarının bir kısmı ilk defa ziyarete açılacak.

Artİstanbul Feshane’nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergide, sanatçının son dönemlerde yaptığı ve halihazırda yapmaya devam ettiği, farklı disiplinlerdeki eserleri yer alacak. Güneştekin’in çalışmaları Feshane’nin iç ve dış mekanının tamamında sergilenecek. Henüz ismi açıklanmayan sergi 2024 ilkbaharında kapılarını açacak.

Venedik’teki Palazzo Gradenigo binası artık Ahmet Güneştekin’in