Aleyna Tilki ölüm tehditleri aldığını söyledi. Genç müzisyen sahneye çıkmasının, bu işten para kazanmasının engellendiğini öne sürdü. 23 yaşındaki şarkıcı "kimseden korkmuyorum" da dedi.

Aleyna Tilki YouTube üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. Geçen yıl yaptığı açıklamada sahneye çıkmasının engellediğini söyleyen genç müzisyen bu iddiasını yineledi. 23 yaşındaki şarkıcı “Birileri benim sahne yapmamı ve bu işten ekmek kazanmamı istemiyor. Tanıdık birileri bunlar. Sektörü domine eden insanlar. Başka sanatçıları kayırmak için yapıyorlar bunu. İsim vermek istemiyorum, çünkü bu onlara yarar. Ama çok canımı sıkarlarsa çocukken başıma nelerin geldiğini anlatacağım. Kaç kere ölümden döndüm sahnede. Hiç kimse canımı umursamadı” dedi.

Aleyna Tilki: Ölüm tehdidi aldım

Katıldığı yayında açıklamalarına devam eden Aleyna Tilki “Şoförümün telefonundan ölüm tehditleri aldım. Konuştuğum için korkutmaya çalışıyorlar. Ama ben gerçekten korkmuyorum. Konserimde bomba patladı. Prodüktörümü 30 santim kasap bıçağıyla ortadan ikiye böldüler. Gözümün önünde bir adamın bacağı koptu. Sahneye biri bıçakla atladı. Beni çöp gibi sahneye de attılar. Afişler bile hazırdı” dedi.

Sahneye çıkmasını istemeyenlerin ünlü kişiler olduğunu vurgulayan Aleyna Tilki’ye hayranlarından destek geldi. Bu söylemini daha önce de yayınladığı bir videoda dile getiren şarkıcı son olarak şöyle dedi: “Birisi benim o konsere çıkmamı istemedi. Bu sektörden nefret ediyorum, meslektaşlarımdan değil ama sektörü domine edip yön verebileceğini düşünen insanlardan nefret ediyorum. Bu sektörü domine eden insanlara toplumun onlardan güçlü olduğunu gösterdim. Benim jenerasyonumdan, benim ruhumdan insanlarla sektörü biraz değiştirmeyi kafaya taktım”

10Haber jürisi seçti: Yılın en iyi albümleri