Anadolu Ateşi, 25. yılını özel bir görsel şölen ile kutluyor. 2 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek gösteride Anadolu Ateşi, 500 kişilik dev kadroyla sahnede olacak.

Anadolu Ateşi 25 yaşında. 1999’da başlayan serüvende bugüen kadar sayısız temsil gerçekleştiren topluluk çeyrek asırlık macerasını görkemli bir performansla kutlayacak. BWO Entertainment & Dolmabahçe AŞ. iş birliği ile Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlenecek gösteri, 2 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda.

Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleriyle sentezleyerek dünya standartlarında bir proje olan Anadolu Ateşi bugüne kadar 109 ülkede 50 milyon seyircinin izledi. 25. yıla özel gerçekleştirilecek gösteride  500 kişiden oluşan dev kadro izleyicilere görsel bir şölen yaşatmayı amaçlanıyor. Stadyumda performans sergileyecek olan topluluğun gösteri biletleri Biletix ve Passo’da satışa sunuldu.

Anadolu Ateşi 8500 gösteriye imza attı

1999 yılında Mustafa Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğinde çalışmalarına başlayan Anadolu Ateşi bugüne kadar 109 ülkede, 285 şehirde gerçekleştirdiği 8500 gösteri ile dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi kazandı. 25 yıl boyunca 50 milyon sanatsevere ulaşarak, Doğu ile Batı kültürlerinin buluşmasını hedefleyen, evrensel mesajlar veren bir proje olarak adından söz ettirdi. Çeyrek asrı geride bırakan topluluğun yanı sıra Beşiktaş Tüpraş Stadyumu bu yıl yıldız tenor Andrea Bocelli ve Türkiye’nin en önemli rockçılaırından Hayko Cepkin’in konserlerine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez bir tenor stadyum konseri verecek: Andrea Bocelli geliyor