'Sex and the City'nin devam dizisi 'And Just Like That', ikinci sezonuyla devam ederken yeni sezon onayını da aldı. Oyuncu kadrosu yeni sezonda da ekranda yer alacak ancak yayın tarihi belirsiz. Zira devam eden Oyuncular ve Yazarlar Birliği grevi sezon takvimini geciktirebilir.

HBO, ‘And Just Like That’ için üçüncü sezon biletini de verdi. Dizinin bir sezon daha devam edeceğini dizinin yapımcısı Michael Patrick King duyurdu.

Televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden ‘Sex and the City’ 2021 yılında ‘And Just Like That’ adlı yeni bir devam dizisiyle ekrana gelmişti. Dizinin hayranları 30’lu yaşlarını izledikleri dört kadının, bu kez 50’li yaşlarını izlemek için ekran başındaydı. İkinci sezonuyla devam eden dizinin finali 24 Ağustos’ta yayınlanacak. Bu sezonun en büyük sürprizi ise projede yer almayacağını açıklayan Kim Cattrall’in ‘And Just Like That’in ikinci sezon finaliyle, Samantha Jones olarak geri döneceğini açıklamasıydı. Cattrall’lı bölüm 24 Ağustos’ta yayınlandı.

Yeni sezonun tarihi greve bağlı

Dizinin yeni sezon haberinin gelmesinin ardından akıllara devam eden Oyuncular ve Yazarlar Birliği grevinin gösterim tarihini nasıl etkileyeceği sorusu da geldi. Yayın tarihine ilişkin henüz bir açıklama yapılmasa da grev boyunca senaryo yazılmasına izin verilmiyor. Bu haliyle grev muhtemelen sezonu geciktirecek. Üçüncü sezon duyurusunu “Üçüncü sezonun en sevdiğimiz New Yorkluları nereye götüreceğini izleyecilerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” ifadeleriyle yapan yapım ekibi karakterlerin yaşamları hakkında yeni hikayeler anlatacaklarını da açıkladı.

Kadroda değişiklik yok

Başrollerini Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ve Cynthia Nixon’un paylaştığı dizinin as kadrosu her zamanki gibi devam edecek Ayrıca ikinci sezonda yer alan Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang, Alexa Swinton ve John Corbett’in de devam etmesi bekleniyor.

Sex and the City gün sayıyor