Elektronik müziğin son yıllardaki en büyük isimlerinden biri olarak gösterilen Monolink dün akşam Akdeniz'i salladıı. Cullinan Hotels'te iki saatten uzun bir süre sahnede kalırken 10Haberbu özel geceyi yerinden izledi.

Antalya bir süredir İstanbul’a taş çıkartacak zenginlikteki konser programıyla dikkat çekiyor. Hem geçen yıl hem bu yıl çok sayıda yıldız müzisyenin ağırlayan şehir dün gece de bunlardan birine tanıklık etti. Elektronik müziğin en büyük yıldızlarından Monolink Cullinan Hotels’te yüzlerce müzikseverin karşısındaydı. İki saatten uzun bir süre sahnede kalan Alman DJ sahneye kendisiyle özdeşleşmiş şapkasıyla çıktı.

Tek kişilik dev kadro

Daha önce İstanbul ve başkent Ankara’da sahne alan Monolink’in, Antalya’daki konserinde farklı kitleler bir aradaydı. Yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği konsere Alman DJ, kendisiyle özdeşleşen şapkasının yanı sıra gitarıyla da çıktı. Farklı enstrümanları peşi sıra çalmasıyla da dikkat çeken müzisyen sahnede adeta tek kişilik dev bir kadro görüntüsü çizdi.

Performansının başında Antalya’da sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Monolink, Antalya’ya daha sık geleceğini söyledi. Türkiye’de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip müzisyen son olarak başkent Ankara’daki CerModern’de sahne almıştı. Farklı yaş grubundaki müzikseverlerin saatler öncesinde mekânda bekleyişe geçtiği DJ’in performansına Antalya’nın sıcağı mani olmadı.

Monolink Antalya’daki konserinde adeta tek kişilik dev kadroydu.

Türkiye’nin yıldızları konserdeydi

Antalya sıcağı konseri izlemek isteyen müzikseverlere mani olamadı dedik ya; bunun en önemli nedeni yelpazelerdi. Hemen hemen herkesin elinde konser boyunca sallanan yelpazeler dışarıdan bakınca ilginç bir görüntü verse de böylese bir hava ve kalabalıkta en iyi akılcı çözümdü. 9 Ağustos’ta ‘Light up my Dark’ adlı düzenlemesini müzikseverlerle buluşturan müzisyen, bundan dolayı da çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Bu özel konseri izleyenler arasında yıldız oyuncular da yer aldı. ‘Emanet’ dizisiyle büyük beğeni toplayan Halil İbrahim Ceylan Cullinan Hotels’teki konseri izleyenler arasındaydı. ‘Gönül Dağı’ dizisinin yıldızı Gülsim Ali ve ‘Hudutsuz Sevda’ dizisinin başrol oyuncusu Burak Sevinç Alman DJ’in melodileriyle eğlenenler arasındaydı.

Uluslararası pek çok festivalde sahne alan ve buralara özel programlarla müzikseverlerin karşısına çıkan Monolink, Antalya’daki konserinde de yeni düzenlemelerinin yanı sıra ‘Sirens’ gibi çok sevilen şarkılarını da seslendirdi. Tek kişilik dev kadro efasıyla sahnede seyirciyi büyüleyen müzisyen farklı enstrumanları çalarken bir yandan da içinde sözler bulunan şarkılarını seslendirdi. Performansı sonrası seyircinin coşkulu bağırışlarıyla sahneden ayrılan Monolink, Antalya’ya yeniden buluşma sözü de verdi.

Aziz Öfke James Hetfield 61 yaşında