Aksiyon sinemasının starı Arnold Schwarzenegger üç açık kalp ameliyatı geçirdikten sonra bir de kalp pili taktırdığını, "Biraz daha makine olmak için ameliyat oldum, artık bir kalp pilim var" sözleriyle anlattı.

Sinemanın yarattığı mitlerden Terminator’ü canlandıran Arnold Schwarzenegger namı diğer Arnie sağlık durumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Son olarak 96’ıncı Oscar Ödülleri’nde Danny DeVito ile ödül sunmak için kalabalıklar karşısına çıkan Schwarzenegger bir podcast programının konuğuydu.

Oyuncu üç açık kalp ameliyatı geçirdikten sonra bir de kalp pili takıldığını “Biraz daha makine olmak için ameliyat oldum, artık bir kalp pilim var” sözleriyle açıkladı. Hemen ardından sağlık durumunun çok iyi olduğunu vurguladı. Geçen hafta pazartesi günü ameliyat olan oyuncu cuma günü bir etkinliğe katıldığını anlatarak iyi olduğunu kanıtladı, haklıydı da: “Kimse haftaya bir ameliyatla başladığımı düşünmezdi.”

Instagram/Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger  1997’de aort kapağını değiştirmek için iki açık kalp ameliyatı geçirmişti. Ameliyatlar 2018 ve 2020 yıllarında da tekrarlandı. 76 yaşındaki oyuncu kendisine “inanılmaz şekilde iyi bakan” ve “ameliyatı mümkün olduğunca ağrısız hale getiren” sağlık ekibine teşekkür etti.

76 yaşındaki oyuncu geçen yıl Netflix dizisi ‘Fubar’ ile kariyerinde bir ilke imza atarak ilk kez bir dizinin başrolünde yer almıştı. Schwarzenegger durmaya niyetli değil. Bir aile komedisi olan ‘The Man With The Bag’de Alan Ritchson’la birlikte rol alacak. Ayrıca yakın arkadaşı Danny DeVito ile yeniden bir araya gelecekleri bir proje üstünde çalışılıyor.

Arnold Schwarzenegger’in gözaltına alınmasına neden olan saat 270 bin euroya satıldı