Artık bir televizyon klasiğine dönüşen 'Arka Sokak' dizisi yeni bölümleriyle dönüyor. 19. sezonuyla Kanal D'de ekranlara gelecek dizide Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Zafer Ergin gibi yapımla özdeşleşen isimler bir arada.

O artık bir televizyon klasiği. 19. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan ‘Arka Sokaklar’ın kadrosunda yine kendisiyle özdeşleşen isimler var. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi isimler dizinin yeni sezonu için çekilen tanıtım videosunda yer aldı.

Yeni sezonda sürpizler var

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan ‘Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar yeni sezonda da cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

İlk bölümü 31 Temmuz 2006’da yayınlanan ‘Arka Sokaklar’da geçmişte Alp Korkmaz, Uğur Pektaş, Gamze Özçelik, Can Nergis, Müge Boz, Berk Oktay, Çağla Kubat, Gülcan Arslan ve Zeynep Beşerler de rol almıştı.

Acı, ölüm, ıstırap, iyimserlik: Karşınızda Nick Cave ve yeni albümü