24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Artİstanbul Feshane'de düzenleyeceğini duyurulan konser fırtına nedeniyle Melike Şahin sahneye çıkmayınca yapılamadı. Üç saat boyunca bekleyen seyirciler ise bu duruma tepkili.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından dün akşam düzenleneceği açıklanan Melike Şahin konseri, müzisyenin fırtına nedeniyle sahneye çıkmayı kabul etmemesi üzerine gerçekleşemedi. Artİstanbul Feshane’deki konser için üç saati aşkın bir süre bekleyen dinleyiciler duruma tepki gösterirken önce Melike Şahin, ardından da İBB de bir açıklama yayınladı.

Melike Şahin, Instagram’dan duyurdu

Melike Şahin, Instagram üzerinden yayınladığı iletide şunları söyledi: Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için… Oysaki çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle benimle hiçbir alakası yok bu aksaklığın yine de özür dilerim hayal kırıklığı için

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlama amacıyla düzenleneceği açıklanan konserin yapılamaması üzerine İBB, yayınladığı açıklamada öğretmenlerden “çok üzgünüz” diyerek özür diledi ve programın başka bir müzisyenle gerçekleşeceğini duyurdu. Rüzgarın, konserin düzenlenmesine engel teşkil etmediği ve güvence verildiğini ancak sanatçının ekibi tarafından bunun kabul görmediğini belirten İBB yönetiminin yayınladığı açıklama ise şöyle: Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz.

Üç saat beklemelerine rağmen Melike Şahin’in konser vermemesine, Artİstanbul Feshane’yi dolduran müzikseverler tepki gösterirken, müzisyen Ceylan Ertem’den Şahin’e destek açıklaması geldi. Ceylan Ertem, X hesabından yaptığı paylaşımla sanatçının sahneye çıkmamasının doğru karar olduğunu savundu. Rüzgarın hafife alınmaması gerektiğini savunan Ertem’in açıklaması ise şöyle:

Metallica’nın gittiği yerde bir şeyler değişiyor: Yeni rota Suudi Arabistan