Türk televizyon tarihine damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde başrolü paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra aynı projede. Netflix yapımı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi için kamera karşısına geçen çift yapımın galasına eşleriyle katıldı.

İzleyiclerin ekranda en çok görmek istediği çift kimdir diye sorulsa büyük bölümünün vereceği cevap belli: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. 2010 yılında ekranlara veda eden ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde başrolü paylaşan çift, aradan geçen 13 yılın ardından yeniden bir arada. Büyük bölümü New York’ta geçen ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi için kamera karşısına geçen çiftin aynı projede yer alması heyecanla karşılanmıştı. Yarın Netflix’te yayına girecek yapımın galası dün akşam Galataport’taki The Peninsula Otel’de gerçekleşti. 10Haber de haber mahalindeydi.

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’dan teşekkür konuşması

Gösterim öncesi salonu dolduran davetlilerde yıllar sonra yeniden Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı projede görecek olmanın heyecanı vardı. Ekseriyet, ikilinin yıllar önceki uyumunu tekrarlayacağı görüşündeyken bir New York sokağı konseptiyle tasarlanan alanda film gösterimi için son çağrı yapıldı.

Gösterim başlamadan önce Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile Kıvanç Tatlıtuğ da eşi Başak Dizer ile salona geldi. Gönenç Uyanık’ın yönettiği filmin pek çok sahnesi salonu dolduran davetliler tarafından alkışlanırken gösterimin ardından başrol oyuncuları sahneye çıktı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı film, yarın Netflix’te izleyiciyle buluşuyor.

Büyük alkış alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, öncelikle filmin çekimlerinde birlikte çalıştıkları ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Yıllar sonra birlikte çalışmanın kendisini çok iyi hissettirdiğini belirten Beren Saat, bundan sonra da farklı projelerde Tatlıtuğ ile rol alacaklarına inandığını söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ da dizi ekibine teşekkür ederken projede yer almaktan ötürü duyduğu mutluluğu ifade etti. Bu samimi basın açıklamasının ardından sırada New York konseptli parti vardı.

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh’in yanı sıra Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim ve Sedef Avcı gibi isimlerin katıldığı gala, film gösteriminin ardından canlı müzik performansıyla devam etti. Gecede eşinin yanında yer alan Kenan Doğulu, yoğun ısrarlar üzerine sahneye çıkıp Solanch de la Rose ile düet yaptı.

Yarın Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan ‘İstanbul İçin Son Çağrı’nın hikâyesine gelecek olursak; Hayatlarında ikinci bir şans vermek isteyen iki farklı karakterin New York’taki bir seyahatte yaşadıklarını konu alan filmin senaryosu ‘Aşk Tesadüfleri Sever’de de imzası bulunan Nuran Evren Şit’e ait. New York’un eğlenceli ama bir o kadar da tehlikeli sokaklarında bir gün geçirek iki kişi kendilerini bulma yolculuğunda 13 yıl önceden hafızalara kazınan uyumu yeniden görmek mümkün. İkilinin o tanıdık ve bir o kadar da özlenen uyumu, film boyunca güzel bir elektrikle izleyicilere de yansıyor.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Açlık oyunlarında yeni macera, Edis’li aksiyon derken beş filmlik hafta