Taylor Swift'in Eras adlı dünya turnesi kapsamında Londra'da verdiği konserde tanıdık simalar vardı. 90 bin kişilik konsere Galler Prensi William ve oğlu Prens George ile kızı Prenses Charlotte da katıldı.

Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift söz konusuysa her şey mümkün. Hayranları konser biletlerini anında tüketiyor, albümleri dinlenme rekorları kırıyor, konsere gittiği ülkelerde ekonomi hareketleniyor, hatta hayranların dans hareketleri sismik hareket ya da desibel rekorları oluşturuyor.

2023 yılında milyarder müzisyenler kulübüne giren ve turnesiyle dünyanın dört bir yanında konser veren Taylor Swift Billboard dergisi tarafından Yılın En Büyük Pop Yıldızı, TIME dergisi tarafından da Yılın Kişisi seçilmişti.

Swift’in hayran kitlesinin önemli bir kısmı ülkesi ABD’de, ancak dünya çapındaki hayranları da attığı adımları takip ediyor. O hayranlardan biri de Kraliyet Ailesi çıktı.

Instagram/TaylorSwift Taylor Swift, erkek arkadaşı Travis Kelce, Prens William, Prens George ve Prenses Charlotte.

Swift, Eras adlı dünya turnesinde İngiltere’nin başkenti Londra’daydı. Konser biletleri kısa sürede tükenen Taylor Swift Wembley Stadyumu’nda 90 bin kişiye konser verdi. Etkinliğe katılanlar arasında Galler Prensi William ve oğlu Prens George ile kızı Prenses Charlotte da vardı.

Akşamın ilerleyen saatlerinde konserden paylaşılan videolarda Prens William’ın Swift’in hareketli şarkısı ‘Shake It Off’la dans ettiği görülüyordu.

Çocuklarıyla konserin tadını çıkaran Prens William ünlü şarkıcı ile birlikte kuliste fotoğraf da çektirdi. Taylor Swift sevgilisi Travis Kelce’in de yer aldığı kareyi takipçileriyle paylaştı. Galler Prensi ve çocuklarının Taylor Swift ile pozu Prens William ile eşi Prenses Kate Middleton’ın sosyal medya hesaplarından “Harika bir akşam için teşekkür ederim” notuyla paylaşıldı.

Gazze sessizliği Taylor Swift’e dinleyici kaybettiriyor, Dua Lipa yükselişte