Şarkıcı Britney Spears, 24 Ekim'de yayınlacak 'İçimdeki Kadın' adlı anı kitabında hayatını ve kariyerini bilinmeyen yönleriyle anlatacak. Spears, kitapta 1999-2002 arasında birlikte olduğu şarkıcı Justin Timberlake'den hamile kaldığını ve onun isteği üzerine kürtaj yaptırdığını açıkladı.

Müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen hitlere imza attı, şarkıları dillerden düşmedi, magazin peşini hiç bırakmadı. Büyük aşklar  -ve büyük ayrılıklar- yaşadı. 2008 yılından bu yana, hem kişisel hayatı hem de iş ve finansal hakları konusunda söz sahibi değildi. On yıldan fazla bir süre boyunca tüm yasal hakları babası ve avukatlarındaydı.  En sonunda yasal vesayeti altında yaşamaktan kurtuldu. Her şey yolunda gibi görünüyordu. Evlendi, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Lakin bu kez de akıl sağlığının yerinde olmadığı iddiaları yükseldi, madde bağımlısı olduğu öne sürüldü.

Bu, tüm zamanların en önemli pop ikonlarından Britney Spears’ın hikayesi. Spears uzun süre önce hayatına ve iniş çıkışlı kariyerine odaklanan bir anı kitabı yazacağını duyurmuştu. 24 Ekim’de yayınlacak ‘İçimdeki Kadın’ tüm zamanların en çok dinlenen şarkıcılarından Spears’ın hikayesini, hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkaracak. Kitabın yayınlanmasına günler kala People dergisi kitapta yer alan bir bilgiyi paylaştı.

‘Bir aile olacağımızı ummuştum’

Spears, kitapta 1999-2002 yılları arasında birlikte olduğu şarkıcı Justin Timberlake ile birlikteyken hamile kaldığını, Timberlake’in isteği üzerine kürtaj yaptırdığını açıklıyor. Spears, Timberlake’in baba olma konusunda tereddütleri olduğunu açıklarken bebeği aldırmaya hazır olmadığını “Seçim bir tek bana bırakılsaydı bebeği aldırmazdım” sözleriyle anlattı. Spears o sırada 17, Timberlake ise 18 yaşındaydı.

Olayın kendisini nasıl etkilediğini ise şu sözlerle anlatıyor: “Bu benim için çok trajik bir durum değildi. Justin’i çok seviyordum. Bir gün hep aile olacağımızı umdum. Bu hamillelik beklediğimden çok daha erken oldu.”

Britney Spears’ın ailesi endişeli: Sonu Amy Winehouse gibi olabilir