13 yıl boyunca babasının vesayeti altında yaşayan Britney Spears, Kasım 2021'de özgürlüğüne kavuştu ancak her şey beklendiği gibi toz pembe olmadı. Eski kocası Kevin Federline ve babası Jamie Spears, şarkıcının uyuşturucu kullandığını ve bu nedenle ölme ihtimali olduğunu düşünüyorlar.

13 yıl boyunca babasının ve avukatlarının vesayeti altında yaşayan Britney Spears, Kasım 2021’de özgürlüğüne kavuşmuş  ve hayatının yeni bir bölümüne başlamıştı. Şarkıcı, geçmişteki sorunlu ilişkilerinin ardından mutlu olduğunu sık sık dile getirdiği Sam Asghari ile de evlendi. Özgürlüğü, mutlu görünen evliliği ve açıklamalarıyla her şey Spears için yoluna girmiş görünüyor ancak buna itiraz edenler de var.

Spears’ın Instagram paylaşımlarını gerekçe göstererek şarkıcının mental sağlığının iyi olmadığını iddia eden hayranların yanı sıra Spears’ın ailesi de şarkıcının madde kullandığını iddia ediyor. Şarkıcı, sosyal medya üzerinden bu iddiaları defalarca yalansa da en sonunda -defalarca kez yaptığı gibi- Instagram hesabını sildi. Bu hamlenin ardından Spears’ın eski eşi ve yıllarca vasiliğini üstlenen babası şarkıcı için endişelerini dile getirdi.

‘Sonu Amy Winehouse gibi olabilir’

İkili Daily Mail’e konuştu. Spears’ın vasilik döneminde kendisine zorbalık yaptığını ve zorla doğum kontrol hapı kullandırdığını açıkladığı babası Spears’ın, şarkıcı Amy Winehouse gibi bir sonu olmasından korktuklarını söyledi. Madde bağımlılığı sorunları olan Winehouse, 27 yaşında hayatını kaybetmişti. Spears’ın  eski eşi Federline ise “Çocukların bir sabah uyandıklarında annelerinin aşırı doz almış aldığını duymalarını istemiyorum, üzücü bir haber gelmesinden korkuyorum” dedi. Spears’ın Federline ile evliliklerinden çocukları Preston ve Jayden daha önce annelerinin evine uyuşturucu teslimatı yapıldığını iddia etmiş ve bu nedenle annelerini görmek istemediklerini söylemişti.

Spears’ın Instagram hesabı hala kapalı. Bir grup hayranı ise sosyal medyadaki kötü yorumlardan uzaklaştığı için şarkıcının bu kararını destekliyor.

Dua Lipa: Bir roman okudum hayatım değişti