Britney Spears tam anlamıyla geri dönüyor. Geçen hafta hayatına odaklanan bir kitap duyurusundan sonra bu kez de yeni bir şarkı haberi geldi. Spears, Black Eyed Peas grubu üyesi Will.I.Am ile bir kere daha bir araya geldi. 'Mind Your Business' adlı düet şarkıları 21 Temmuz'da yayında.

Britney Spears tam anlamıyla geri dönüyor. Geçen hafta, kariyerine ve babasının vesayeti altında geçen yıllarına odaklanan bir kitap duyurusu yapan şarkıcı bu kez de yeni şarkısını müjdeledi.

Spears, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Black Eyed Peas grubu üyesi Will.I.Am ile yeni bir düet yaptığını açıkladı. Her iki isim de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla ‘Mind Your Busines’ adlı şarkının kısa tanıtım videosunu paylaştı, heyecanlarını dile getirdi.

Daha önce de birlikte çalıştılar

Bu, ikilinin ilk bir araya gelişi değil. Will.i.am daha önce Spears’ın 2011 tarihli ‘Femme Fatale’ ve 2013 yapımı ‘Britney Jean’ albümlerinde yapımcı olarak görev aldı.  İkilinin 2013 yılında birlikte seslendirdikleri ‘Scream & Shout’ şarkısı da büyük ses getirmişti.10 yıl önce yayınlanan şarkı, YouTube’da 1 milyarın üzerinde dinlendi.

Spears’ın dönüşü

Bu şarkı, uzun süredir özel hayatındaki sorunlarla uğrayan Spears’ın büyük dönüşü niteliğinde. 2008 yılından bu yana, hem kişisel hayatı hem de iş ve finansal hakları konusunda söz sahibi olmayan, babasının vesayeti altında yaşayan şarkıcı geçen sene özgürlüğüne kavuştu. Spears son olarak 2016’da ‘Glory’ isimli bir albüm yayınladı. Geçen sene ise Elton John ile düet yapmış, ‘Hold Me Closer’ adlı şarkıyı piyasaya sürdü. Spears’ın dönüş şarkısı ‘Mind Your Business’ 21 Temmuz’da yayınlanacak.

Yazarı belli olmayan bir kitap, yayınlanmadan çok satanlar listesinde