Oscar ödüllü Cate Blanchett ve Michael Fassbender başrolde. Yönetmen koltuğunda 'Ocean's serisinin yönetmeni Steven Soderbergh. Çekimleri İngiltere'de olan bir casus filmi... 'Black Bag' filmi için bilgiler bu kadar ama neyse ki vizyon tarihi belli.

Başrollerini Cate Blanchett ve Michael Fassbender’in paylaştığı yeni Steven Soderbergh filmi ‘Black Bag’ten haberler var. Casus draması için vizyon tarihi belirlendi, takvimde 14 Mart işaretlenebilir.

Kadrosunda Regé-Jean Page, Marisa Abela, Naomie Harris, Tom Burke ve Pierce Brosnan gibi isimleri ağırlayan filmin detayları gizli tutuluyor. Çekimlerin İngiltere’de olacağı ise açıklanmış nadir bilgilerden biri.

Ancak söz konusu 2000’li yıllara damga vuran ‘Ocean’s serisinin yönetmeni Steven Soderbergh olunca filmin aksiyon yönünün güçlü olacağını tahmin etmek zor değil. Filmin senaryosunu ise ‘Jurassic World’, ‘Lost World: Jurassic Park’, ‘Panik Odası’ gibi filmlere de imza atan ABD’li senarist David Koepp kaleme aldı.

Üstelik başrol oyuncuları yönetmenle çalışma konusunda tecrübeli. İki kez Oscar adayı olan Fassbender daha önce Soderbergh’in aksiyon filmi ‘Haywire’da rol alırken Blanchett ‘The Good German’ ve ‘Ocean’s 8’de yönetmenle birlikte çalışmıştı.

‘Gülizar’ın prömiyeri 72. San Sebastian Film Festivali’nde