Son dönemin popüler isimlerinden Timothée Chalamet her yerde. Oyuncu bir yandan yeni filmleri için hazırlık yaparken kariyerinde yeni bir sayfa daha açtı. Fransız moda evi Chanel, Chalamet'yi Bleu De Chanel parfümünün elçisi olarak duyurdu.Böylece Chalamet, ilk moda işbirliğine imza atmış oldu.

Son dönemin gözde oyuncularından Timothée Chalamet, hız kesmeden her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor.  Yakın dönemde ‘Dune: Part 2’ filmiyle beyazperdeye gelecek oyuncu, bir yandan da Bob Dylan’ı canlandıracağı biyografik filmin hazırlıklarına devam ederken yeni bir işbirliği daha duyuruldu.

Fransız moda evi Chanel, Timothée Chalamet’yi Bleu De Chanel parfümünün elçisi olarak duyurdu. Böylece Chalamet, ilk moda işbirliğine imza atmış oldu. Chalamet’in ilk Chanel kampanyası, İtalyan-Amerikan fotoğrafçı Mario Sorrenti tarafından çekildi ve Haziran ayında yayınlanacak. Kampanyanın hazırlıkları bununla da sınırlı değil. Chalamet, Martin Scorsese’nin yönettiği bir reklam filminde de yer alacak. Scorsese ayrıca marka için 2010 yılında da bir reklam çekmişti.

‘Hayatın sınırlarıyla sınırlamayan bir adam’

Chalamet oyunculuk kariyeri kadar kırmızı halılardaki görünümleriyle de dikkat çekiyor. Chanel de oyuncuyla yaptıkları işbirliğini şu sözlerle ifade ediyor:

“27 yaşındaki oyuncu, ham haliyle bile, dinamik ve sofistike bir enerjiye sahip olarak uluslararası alanda saygın bir üne sahip oldu. Cesur tarzı ve özür dilemeyen çekiciliği yanında, Timothée Chalamet, Bleu de Chanel’ın gelecek döneminin vizyoner ve asi ruhunu simgeliyor: Hayatın sınırlarıyla sınırlamayan ve görünenin ötesine bakan bir adam.”

Önceki Bleu de Chanel marka yüzü Gaspard Ulliel geçen yıl kayak kazasında trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti. Chanel, parfüm için hazırlanan reklam kampanyasının erkek parfümerisine dair önyargılarını yıkarak, Timothée Chalamet  ve aynı zamanda Chanel evi için yeni dönemleri başlatan bir dönüm noktası olacağını söylüyor.

Dior modaevi bir kere daha ırkçılıkla suçlanıyor