Şarkıcı Cher’in hayatını tüm gerçekliğiyle anlattığı 'Cher: The Memoir' kitabı iki cilt halinde okurlarla buluşuyor. İlk cilt 19 Kasım’da ABD ve İngiltere'de raflarda olacak.

Oscar ve Grammy ödüllü şarkıcı Cher popüler tarihin en önemli simalarından biri. 60 yıllık kariyerine 30’a yakın albüm, onlarca sansasyonel olay ve ödül sığdıran şarkıcı şimdi geçmişe dönüyor ve hayatını tüm gerçekliğiyle anlatıyor. Şarkıcının ‘Cher: The Memoir’ adlı anı kitabı yolda.

Söz konusu böyle dolu dolu bir hayat olunca elbette tek cilt yetmiyor. Cher’in kitabı da iki cilt halinde yayımlanacak. Cher geçen sene The Guardian’a uzun yaşamından dert yanmış, “Hayatım diğer tüm insanlardan daha uzun görünüyor. Bazen sadece bunun için bile Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilirim diye düşünüyorum” demişti.

Yayıncısı Dey Street Books kitaba dair kısa bir tanıtım paylaştı, çıkış tarihi verdi. Yayıncısına göre ‘Cher: The Memoir’, sanatçının dürüstlüğü ve kendine özgü mizah anlayışıyla, hiçbir planı ve özgüveni olmadan, yarım yüzyıldan uzun süredir dünyanın görmezden gelemediği öncü bir süperstar haline gelmesinin öyküsünü anlatacak.

İlk cilt çocukluk ve Sonny Bono ile ilişkisine odaklanacak

Kitabın ilk cildi 19 Kasım’da ABD ve İngiltere’deki kitapçıların raflarında olacak. İkinci cilt için ise biraz zaman var. Devam kitabının tarihi 2025 olarak duyuruldu. Kitabın ilk bölümünde şarkıcının kaotik bir evde disleksik bir çocuk olarak nasıl büyüdüğü anlatılacak. Ayrıca önce çok yakın arkadaşı, sonra sevgilisi, en sonunda da eşi olan müzisyen Sonny Bono ile ilişkisi de bu cildin temel taşlarından biri olacak.

Şarkıcı Cher de kitabı için heyecanlı. Ayrıca yazma sürecinin uzun ve zor olduğunu itiraf etti: “Çok korktum. Olması gereken bazı şeyleri koymadım ama, bunun doğru olmadığını fark ettim. Birkaç kez dönüp kendimi zorladım.”

Melania Trump’tan kitap sürprizi: Hayatını anlatacak!