Donald Glover ya da müzikseverlerin onu daha çok bildiği adıyla Childish Gambino sağlık sorunları nedeniyle turnesini yarıda kesti. Bir operasyon geçirmesi gereken müzisyen sahnelerden uzak kalacağını açıkladı.

Donald Glover ya da nam-ı diğer Childish Gambino’dan müzikseverleri üzecek haber. Müzisyen sağlık sorunları nedeniyle halihazırda sürdürdüğü Kuzey Amerika turne programına ara vereceğini duyurdu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda haberi dinleyicileriyle paylaşan müzisyen ameliyat geçirmesi gerektiğini de açıkladı. Müzisyen daha önce yaptığı açıklamada Childish Gambino personasına veda özelliği taşıyacağını duyurduğu turnesini sürdüremeyecek.

‘İyileşmek için zamana ihtiyacım var’

Childish Gambino adıyla son turnesine çıkan Donald Glover, bundan sonraki kariyerine gerçek ismiyle devam edeceğini belirtmişti. Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yeni bir açıklama yapan müzisyen resmi X hesabından şunları söyledi: “New Orleans’taki konserimden sonra, belirgin hale gelen bir rahatsızlığımdan emin olmak için Houston’daki hastaneye gittim. Durumum değerlendirildikten sonra o gece konser veremeyeceğim anlaşıldı ve daha fazla test yapıldıktan sonra ABD turnesinin geri kalanını istenilen sürede gerçekleştiremeyeceğim ortaya çıktı. Şu an itibariyle planlanmış bir ameliyatım var ve iyileşmek için zamana ihtiyacım var.”

David Gilmour’dan Roger Waters’a: Putin gibi bir diktatörü destekleyenle işim olmaz