Zerrin Tekindor, büyük ilgi gören tek kişilik oyunu 'Toz' ile 300. kez sahnedeydi. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı oyunun seyircilerle 300. kez buluştuğu gecede sanatçı dostları Tekindor'u yalnız bırakmadı.

Prömiyerini 24 Kasım 2021’de Zorlu PSM’deki gösterisiyle yapan ‘Toz’ 300. kez sahnedeydi. Zerrin Tekindor’un bu tek kişilik oyunu arada geçen neredeyse üç senede gösterildiği her yerde büyük ilgi görmeye devam etti.  300. kez tiyatroseverlerle buluşan oyun, ilk günkü heyecanıyla sahneleniyor.

Zerrin Tekindor’u dostları yalnız bırakmadı

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yönetmenliğini Zerrin Tekindor’un oğlu Hira Tekindor’un üstlendiği ‘Toz’un 300. oyununa, Kenan Doğulu, Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, İbrahim Selim ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler katıldı. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleme aldığı oyun bundan sonra da tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek. Bundan sonraki en yakın oyun 17 Nisan’da Zorlu PSM’de.

Bu özel gösteride kendisini yalnız bırakmayan dostları Kenan Doğulu, Beren Saat, Esra Dermancıoğlu, İbrahim Selim ve Nilperi Şahinkaya’ya teşekkür eden Zerrin Tekindor, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraftaysa şu notu düştü: “300. oyunda sizi de orada görmek ne kadar mutlu etti beni. Hepinizi çok seviyorum”

Haftanın oyunu -Tarihte Yaşanmamış Olaylar: Genç yetenekleri keşfedin!