Jessica Chastain ve Oscar Isaac'in dostluğu 2021 yılında yayınlanan 'Evlilikten Sahneler' adlı mini diziden sonra açılmış. 20 yıldır yakın arkadaş olan ikilinin arası dizideki sevişme sahneleri nedeniyle bir daha eskisi gibi olamadı.

HBO’nun 2021 yapımı dizisi ‘Evlilikten Sahneler / Scenes from a Marriage” iki eski arkadaşın arasını açmışa benziyor. 20 yıllık bir arkadaşlık mazisi bulunan Jessica Chastain ve Oscar Isaac’ın başrolünde yer aldığı dizi, özellikle pandemi döneminde çok konuşulmuş epey de ses getirmişti. Bilindiği üzere yaklaşık iki yıl boyunca normalimizin epey dışında bir hayat sürmemize neden olan pandemi, ilişkilerde de yıpranmalara ve hatta ayrılıklara neden olmuştu. Tam da böylesi bir süreçti HBO’de yayınlanan dizide izleyenler kendilerinden bir şeyler bulduğu için büyük beğeniyle takip etmişti.

Dizinin başrol oyuncusu Jessica Chastain ise bir parçası olduğu yapıma dair pek de iyi şeyler hatırlamıyor. IndieWire’a konuşan yıldız oyuncu ‘Evlilikten Sahneler’ dizisi nedeniyle 20 yıllık yakın arkadaşı Oscar Isaac ile aralarının açıldığını itiraf etti. Dizideki sevişme ve kavga sahnelerinde çok yıprandığını belirten ünlü oyuncu, rol arkadaşı Oscar Isaac’ı çok sevse de aralarının eskisi gibi olmadığını söyledi.

https://youtube.com/watch?v=mRuVWHnQlV8

Ünlü oyuncu Jessica Chastain yaptığı açıklamada 20 yıllık dostluğunun dizideki sevişme ve kavga sahneleri nedeniyle yıpranmasından ötürü de büyük üzüntü yaşadığını söyledi. “Bir nefes arası vermek istedim” sözleriyle Oscar Isaac ile dostluğuna verdiği arayı tanımlayan oyuncu çekimler esnasında çok zorlandığını da itiraf etti. ‘Evlikten Sahneler’ dizisinde karı-kocayı canlandıran iki eski arkadaşın tanışıklığı 20 yıl önce birlikte rol aldıkları ‘En Şiddetli Sene / A Most Violent Year’ filmiyle başlamıştı.

Beş bölümlük ‘Evlilikten Sahneler’ dizisindeki performansıyla Emmy’ye En İyi Erkek Oyuncu dalında aday olan Oscar Isaac ile çekimler sırasında gerilimli anlar yaşadıklarını söyleyen Jessica Chastain, rol arkadaşının sevişme sahnelerinde kendisini sakinleştirmek için şarkılar söylediğini de belirtti. Dizi, büyük oranda ikilinin diyalogları üzerine kurulu olması nedeniyle başrol oyuncularına da bu süreçte büyük sorumluluk düşüyordu. Bu da duygusal açıdan iki eski arkadaşı yıpratan unsurlardan biri oldu.

Türkiye’de Oppenheimer, Barbie’yi geçti