Gün geçmesin ki Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone'dan yeni bir proje haberi gelmesin. 'Zavallılar' filmiyle ikinci Oscar'ını kazanan Stone, Universal Pictures’ın henüz ismi açıklanmayan yeni filminde başrolü üstlenecek. Yönetmen de eşi Dave McCary.

Son zamanlarda en çok duyduğunuz isimlerden biri oyuncu Emma Stone olabilir. Biri Stone’u durdurabilir mi bilinmez ancak gün geçmesin ki Oscar ödüllü oyuncunun yeni bir projesi daha duyurulmasın.Yorgos Lanthimos imzalı ‘Zavallıar/Poor Things’teki performansıyla geçen ödül sezonunun kazananı olan olan Stone, 96. Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde ikinci kez Oscar ödülünü kazanmıştı.

Emma Stone, ‘Poor Things’deki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Deadline’ın haberine göre Stone, Universal Pictures’ın henüz ismi açıklanmayan yeni filminde başrolü üstlenecek. Dahası da var, yönetmen koltuğundaki isim Stone’a bir hayli yakın… ABD’nin ünlü talk show programı Saturday Night Live skeçlerinin yönetmeni de olan eşi Dave McCary… McCrary’nin ilk uzun metrajı ‘Brigsby Bear’ 2017’da vizyona girmişti.

Stone’un duyurulan projeleri bununla da sınırlı değil. Oyuncu, favori yönetmeni Lanthimos’un bir başka filminde daha başrolde: prömiyerini 77. Cannes Film Festivali’nde yapacak ‘Kinds of Kindness’ filmi. Lanthimos’un merakla beklenen projesinden bir fragman da paylaşıldı. Ayrıca Lanthimos’un bir sonraki projesi olacağı konuşulan Kore yapımı film ‘Save the Green Planet’in yeniden çekiminde başrol yine Stone’un.

Bitmedi… Stone, Pedro Pascal, Joaquin Phoenix ve Austin Butler’ın da kadrosunda yer aldığı Ari Aster imzalı ‘Eddington’la da sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Film, New Mexico’daki küçük bir kasabanın gözü yükseklerde olan şerifinin hayatını anlatacak.

Ari Aster’ın yeni filmi yıldızlar geçidi