Yer Kuzey Cayman Adaları, tarih 10 Temmuz. Model Gigi Hadid arkadaşıyla birlikte özel jetine atlayıp keyifli bir tatil yapacağını düşünüyordu ancak bagaj aramasından sonra esrar ve uyuşturucu madde tüketimi için kullanılan araçlar bulundurduğu için göz altına alındı ve para cezasına çarptırıldı.

Amerikalı model Gigi Hadid, 10 Temmuz’da yakın arkadaşı sosyal medya ünlüsü Leah Nicole McCarthy ile özel jetine atlayıp keyifli bir tatil geçirmek için Kuzey Cayman Adaları’na gitti. Lakin bagaj aramasından sonra kendilerini ummadıkları bir yerde buldular, gözaltında. Yanında esrar ve uyuşturucu madde tüketimi için kullanılan araçlar bulundurduğu için göz altına alınan iki arkadaş, çıkarıldıkları 12 Temmuz’da çıkarıldıkları mahkemede suçlarını kabul ederek para cezası ödediler.

Hadid’in temsilcisi ise marihuananın New York’ta tıbbi lisans ile yasal olarak satın alındığını söyledi. Ayrıca, 2017’den beri bölgede tıbbi kullanım için yasal olduğunu belirtti. Açıklamada ayrıca herhangi bir sorun olmadığı da vurgulandı: “Kaydı hâlâ temiz ve adada kalan zamanın tadını çıkardı.”

Yerel gazete Cayman Marl Road’ta yer alan habere göre Hadid ve arkadaşı, 1.000’er dolar para cezası ödedi. Ancak bu gözaltı durumu modelin keyfini kaçırmadı, tatiline devam etti. O anları sosyal medyadan da paylaştı. Arkadaşıyla sahilden paylaştığı bir fotoğrafta da mesaj vermeyi ihmal etmedi: “Sonu iyi biten her şey iyidir.”

O şimdi en çok kazanan aktör: Dwayne Johnson zirvede