Latin müziğinin sevilen gruplarından Gipsy Kings, İstanbul'a yazı getirdi. Sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvarı dinleyiciler için seslendiren grup İstanbul'da olmaktan çok mutlu. Bir sonraki durakları ise Ankara olacak.

Flamenko müziği ile Latin pop ve rumba tarzlarını birleştiren Fransız müzik grubu Gipsy Kings, neşesini İstanbul’a getirdi. Volkswagen Arena’da konser veren grup, bugünlerde hasret kaldığımız yaz enerjisiyle birlikte sahnedeydi.

‘Djobi Djoba’, ‘Bamboleo’, ‘Baila Baila’, ‘La Dona’, ‘No Volvere’ ve ‘Un Amon’ gibi sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvarı dinleyiciler için seslendirdi. Solist Nicolas Reyes öncülüğündeki grup, konser sırasında dinleyicilere de seslendi.

Reyes, yaptığı konuşmada İstanbul’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi, şarkıların hikayelerini anlattı.  Yıllar boyunca başarılarıyla ve canlı performanslarıyla müzikseverlerin ilgisini çeken, albüm satışları 60 milyonu aşan grubun Türkiye’deki bir sonraki durağı Ankara olacak. Grup, Ankara Congresium’da sahne alacak.

Melike Şahin söylüyor: Diva yorgun