Resim, mozaik gibi farklı disiplinlerde çalışan genç sanatçı Göksu Gül'ün 'Şeftali Rüyası’ adlı limitli edisyon eseri Trendyol Sanat’ta sanatseverlerle buluşturuyor. 

Çalışmalarında yer alan doğal ögelerle, özellikle de tavşanlarla meşhur bir isim Göksu Gül. Resim, mozaik gibi farklı disiplinlerde çalışan sanatçı ‘Şeftali Rüyası’ adlı limitli edisyon eserini Trendyol Sanat’ta sanatseverlerle buluşturuyor.

Gül’ün ‘Şeftali Rüyası’ eseri doğanın sonsuz çeşitliliğini ve bütünlüğünü yansıtıyor. Sanatçı geleneksel öğeleri çağdaş ifade biçimleriyle birleştirmiş bu eserinde. Gül ayrıca Hint, Osmanlı, Çin, Pers ve Orta Asya minyatür sanatlarından ilham alarak geçmişten günümüze bir köprü kuruyor.

Eserin sanatseverlerle buluşma şekli de aşina olduğumuz şekilden biraz farklı. Alüminyum plaka üstüne dijital ve serigrafi baskı teknikleriyle üretilen 60×60 boyutlarındaki ‘Şeftali Rüyası’ sanatçının imzasını taşıyan özel kutularda sahiplerine gönderiliyor. Üstelik sadece 50 adet üretilmiş.

Trendyol Sanat Türk çağdaş sanatının önemli temsilcilerinden Göksu Gül’ün ‘Şeftali Rüyası’ adlı limitli edisyon eserini  sanatseverlerle buluşturuyor.

Göksu Gül Trendyol Sanat’la güçlerini birleştirmekten dolayı mutlu. Kendisi için de farklı bir deneyim olduğunu “Bu projeyle birlikte Trendyol Sanat için ilk kez bir resmimi dijital ve edisyonlu olarak çalıştım. Bu sayede Türkiye’nin dört bir yanına ulaşacak olması benim için çok değerli” sözleriyle anlatıyor.

Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz ise Trendyol Sanat’ın dijital köprüler kurma özelliğine vurgu yapıyor:

“Bu platformu oluştururken sanatın her an ve herkes için ulaşılabilir olmasını hedefledik. Sanata ve sanatçılara dijital dünyada alan açma misyonunu üstlendik. Farklı sanat kurumlarıyla ve çağdaş sanatın önde gelen temsilcileriyle iş birlikleri yapıyor, seçkiler oluşturuyor, sponsorluklarımızla sanata kapsamlı destek sunuyoruz. Her ay farklı bir sanatçının limitli edisyon eserini sanatseverlerle buluşturarak sanatçı ve sanatseverler arasında dijital köprüler kuruyoruz. Göksu Gül’ün yalnızca 50 adet üretilen bu özgün eserini platformumuzda görmek bizleri çok mutlu etti. Eserin uyandırdığı pozitif etkinin Trendyol Sanat ile tüm Türkiye’ye yayılmasını diliyoruz.”

Bir devrin sonu: Alaaddin’in Dükkanı kapandı Nişantaşı’nın sihiri kalmadı