Cem Karaca'nın hayatını ve kariyerini ele alacak filmle ilgili yeni gelişmeler var. Daha önce Karaca'yı, Erdal Beşikçioğlu'nun canlandıracağı duyurulmuştu. Ancak güncelleme geldi, başrol oyuncusunun İsmail Hacıoğlu olduğu açıklandı. Yüksel Aksu'nun yönettiği filmin çekimleri yaz sonu başlıyor.

Geçen haftalarda rock müzik tarihinin en önemli isimlerinden Cem Karaca’nın hayatının bir filme dönüşeceğini, Karaca’yı, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağını duyurmuştuk. Ancak güncelleme geldi, başrol oyuncusunun farklı bir isim olacağı açıklandı.

Gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda filmin başrolünün İsmail Hacıoğlu olduğunu, çekimlerin ise Ağustos ayında başlayacağını duyurdu. Son olarak Fox TV’de yayınlan ‘Taçsız Prens’ dizisinde yer alan Hacıoğlu, ‘Kabadayı’, ‘Sınav’ ve ‘Ayla’ gibi filmlerde oynadı.

 

Yüksel Aksu yönetiyor, Yiğit Güralp yazıyor

Filmi, ‘Dondurmam Gaymak’, ‘İftarlık Gazoz’ ve ‘Entelköy Efeköy’e Karşı’ gibi yapımlarda imzası bulunan Yüksel Aksu yönetecek. Müzisyenin hayatına ve kariyerine odaklanacak filmin senaryosunu ise Yiğit Güralp yazacak. Filmin ismi ve oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler ise şimdilik belirsiz.

Hacıoğlu’ndan ‘Çok Yorgunum’ yorumu

Yaz sonu çekimleri başkayacak filmle ilgili merak edilenlerden biri de Cem Karaca’yı canlandıracak oyuncunun, şarkıları kendi sesiyle seslendirip seslendirmeyeceği. Hacıoğlu filmde şarkıları seslendirecek mi henüz resmi bir açıklama olmasa da oyuncu şarkı söylemeye yabancı değil. Hacıoğlu, daha önce katıldığı bir YouTube programında Cem Karaca’nın kült bestelerinden ‘Çok Yorgunum’u seslendirmişti.

Tango: Türkiye’nin eski bir hikâyesi