Hadise, tüm geliri depremden etkilenen çocukların eğitimi için Türk Eğitim Derneği tarafından kullanılacak konserde hayranlarıyla buluştu. Cuma akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşen konseri yedi bini aşkın müziksever izledi.

Hadise, cuma akşamı Volkswagen Arena’da tarihi bir konsere imza attı. Deprem Geleceğimizi Yıkmasın kampanyasına destek için sahne aldığı konseri binlerce müziksever izledi. Tüm geliri 6 Şubat’ta meydana gelen depremden etkilenen çocuklar için Türk Eğitim Derneği tarafından kullanılacak konserde Hadise, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Hadise’nin konserinden elde edilen tüm gelir depremzedelere bağışlandı.

Konseri yedi bin müziksever izledi

Güçlü ve dinamik sahne performansına eşlik eden dansçılarıyla aralıksız iki saate yakın hem görsel hem de işitsel şovunu sergileyen Hadise’nin her şarkısında ayrı bir coşku yaşandı. Hadise, kendisini izlemeye gelen yedi bin hayranıyla kimi zaman sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Hadise, Volkswagen Arena’daki konsere, müzik listelerine zirveden giren son hiti ‘Feryat’ ile başladı. Büyük bir yardım konserine imza atan Hadise hit parçanın ardından sırasıyla ‘Deli Oğlan’, ‘Prenses’, ‘Aşk Kaç Beden Giyer’, ‘Nerdesin Aşkım’ gibi sevilen şarkılarını salonu dolduran binlerce müzikseverle birlikte seslendirdi.

Zeki Demirkubuz’dan bir ilk: Fotoğraf sergisi açıyor