Oyuncu Şekip Taşpınar sahte içki nedeniyle rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Dün sevindirici haber geldi. Yoğun bakımdan çıkarılan Taşpınar menajeriyle telefonda konuştu. Konuşmayı paylaşan menajeri "İkinci hayatına hoşgeldin abi' diye mutlu haberi kamuoyuyla paylaştı.

8 Haziran’da gece saatlerinde rahatsızlanınca Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve bilinci kapalı olan oyuncu Şekip Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiş ve entübe edilmişti. Taşpınar’dan umutlu haber geldi. Oyuncunun menajeri Temmuz Karikutal, Taşpınar ile yaptığı görüntüleri konuşmayı paylaştı ve  “Ve güzel haber… Şekip Taşpınar ile telefonda konuştum, hepinize selamı var. Biraz fazla dinlendiği için, toparlanmak için biraz zamana ihtiyacı var. Zor olan süreci atlattık, bundan sonrası en basit olanı. İkinci hayatına hoşgeldin abi! Bu gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın…” dedi.

Şekip Taşpınar’ın eşi de yaptığı paylaşımla “Canım sevgilim, hayattaki şansım. Dün öğleden sonra servise alındı” dedi.

Çok yakında ayağa kalkacak

Oyuncunun eşi Berna Özdemir de Taşpınar’da “Canım sevgilim, hayattaki şansım. Dün öğleden sonra servise alındı. Beni, çocuklarımızı ve tüm sevdiklerini üzmedi. Doktorlarının verdiği bilgiye göre ciğerlerinde enfeksiyon var, böbreklerinde hasar kaldı. 15 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü için kaslarında zayıflama var. Serviste biraz kalabiliriz. Ayağa kalkacağımız gün çok yakında. Ben inanıyorum tüm yaralarımızı ve bu tedavi sürecini yine sizlerin desteği ile birlikte atlatacağız” diyerek sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen 54 yaşındaki Şekip Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. Hastaneden yapılan açıklamada, oyuncunun sahte içkiden kaynaklı çoklu organ yetmezliği nedeniyle entübe edildiği belirtilmişti.

Özkan Uğur’dan sevindiren haber