Fransız model ve müzisyen Luc Bruyère ya da yıldızının parladığı adıyla Lucky Love, Freddie Mercury'ye benzerliği ve daha pek çok yönüyle üne kavuşmayı başardı. İnsanların ilk bakışta Freddie Mercury sandığı müzisyen Türkiye'de de çok dinleniyor.

Yapay zeka hayatımıza bu denli çarpıcı biçimde girdi gireli, olmayacak isimlerden olmayacak düetler ve şarkı yorumlarıyla karşılaşıyoruz. Adele’in James Bond filmi için söylediği ‘Skyfall’ı yapay zeka sayesinde Bülent Ersoy’dan dahi dinledik. Hal böyle olunca sosyal medyada karşımıza çıkan her şeyden daha da şüphe eder olduk. Bir süre önce adını daha sık biçimde duyurmaya başlayan Lucky Love bundan mustarip olsa gerek. Freddie Mercury’ye benzerliğiyle dikkat çeken Fransız müzisyeni ilk kez gören pek çok insan gözlerine inanamıyor. Ancak o, gerçek ve her geçen gün kendisini dünyaya biraz daha duyuruyor. Gerçek adı Luc Bruyère olan ve “Masculinity’ şarkısıyla yıldızı parlayan bu yeni şöhrete daha yakından bakalım.

Lucky Love’ı en çok dinleyenler arasında İstanbul da var

Doğuştan sol kolu olmayan 27 yaşındaki Luc Bruyère ya da sahne adıyla Lucky Love müzisyenliğinin yanı sıra modellik de yapıyor. Fransız sanatçı yüz hatlarının büyük benzerlik taşıdığı Freddie Mercury’yle bunun yanı sıra aynı kaderi de paylaşıyor. HIV pozitif olan müzisyen hem bu durum hem de fiziksel engeliyle barışık bir imaj çiziyor. Yakın zamanda seslendirdiği “Masculinity” şarkısıyla kısa sürede popülerlik kazanan Yves Saint Laurent’in güzellik elçisi Luc Bruyère, Spotify’da da trendler arasında. En çok dinlendiği beş şehir arasında İstanbul da var.

Paris’in ünlü performans merkezi Olympia’da günlerce peş peşe konserler veren Lucky Love şarkı sözlerinde cinsel kimliğini ve sağlık sorunlarını da dile getiriyor. Ancak kendisini medya önünde konumlandırması ise tüm bunlara oldukça dirençli bir noktada. ‘Masculinity’den önce yayınladığı iki teklisi ‘Paradise’ ve ‘Love’ yüzbinlerce kez dinlendi. 2022 Tribeca Film Festivali’nde kendi belgeseli ‘Lucky’nin prömiyerini yaptı. Festival kurtları onu bu belgeselle çoktan tanımıştı bile.

Aynı zamanda dansçı da olan Lucky Love bu tutkusu hakkında şöyle diyor: “Sahnede dans etmek” insanların bedenimi ve farklılıklarımı kutladığı ilk yer.” Ülkesi Fransa’da hakkında yapılan yorumlar müzisyeni “O bedenini hepimizin duyması gereken bir hikayeyi anlatmak için kullanan bir yıldız” sözleriyle tanıtıyor. Barcelona merkezli Metal dergisine verdiği röportajda, üç tekli yayınlamış biri olarak yakında albüm çıkarmanın kendisi için en büyük adım olacağını söyleyen müzisyenin bundan sonraki süreçte göreceği ilgi merak konusu. Sesiyle değil ama görüntüsüyle Freddie Mercury’ye benzerliği bir süre daha insanları şaşırtmaya devam edecek gibi. Bakalım sosyal medyanın müzikteki trendleri belirlediği günümüz dünyası Lucky Love ve dinleyicilerini ne yöne sürükleyecek.

Freddie Mercury müzayedesi: Piyanosu 2 milyon, notları 1.5 milyon dolara satıldı