26 Ocak'ta vizyona girecek 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin fragmanı herkesin merakını giderdi. İsmail Hacıoğlu'nın Karaca'ya benzerliğinin yanı sıra filmdeki şarkıları da onun seslendirdiği anlaşıldı.

Yüksel Aksu’nun yönettiği, başrolde İsmail Hacıoğlu’nun oynadığı ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin birkaç gün önce yayınlanan kısa tanıtım filmi epey merak uyandırmıştı. Hacıoğlu’nun nasıl bir Cem Karaca olduğu merak ediliyordu ve tanıtım filminde arka plandan yapılan çekimlerde filmdeki Cem Karaca’yı görüyorduk. Bu hamle filme dair merakı da artırmıştı.

Ve filmin fragmanı yayınlandı. Fragmanda İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’ya benzerliğe ilaveten Karaca’nın şarkılarını çok iyi yorumladığına da şahit olduk. 26 Ocak’ta vizyona girecek filmin fragmanında sıkça Cem Karaca şarkıları işitiyoruz. Ve bu şarkıları söyleyen de Hacıoğlu…

Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın senaryosunu yazdığı filmde Cem Karaca’nın annesi tiyatro sanatçısı Toto Karaca’yı Yasemin Yalçın, baba Mehmet Karaca’yı Fikret Kuşkan canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Buçe Buse Kahraman, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can da yer alıyor.

Mahkeme kararını verdi, Cem Karaca filmi gösterime giriyor